• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum için doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var

isilis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
4
5
36
34
İstanbul
Herkese merhaba, 35 haftalık hamileyim, doğumuma az kaldı, bu zamana kadar gittiğim Acıbadem hastanesi de normal doğum içim 12.500 TL.istediler. Sağlık sigortam olmasına rağmen yine de doğumun yarısını bile ödemiyor. Tavsiye edebileceğiniz, Istanbul Avrupa yakasında kadın doğum için Dr. Ve hastane var mı acaba? Biliyorsanız doğum ücretlerini de paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

Herkese merhaba, 35 haftalık hamileyim, doğumuma az kaldı, bu zamana kadar gittiğim Acıbadem hastanesi de normal doğum içim 12.500 TL.istediler. Sağlık sigortam olmasına rağmen yine de doğumun yarısını bile ödemiyor. Tavsiye edebileceğiniz, Istanbul Avrupa yakasında kadın doğum için Dr. Ve hastane var mı acaba? Biliyorsanız doğum ücretlerini de paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler...
Bu kadar pahali mi???? Neden??:110:
İstanbulda oturmuyorum bilgim de yok diye yardimci olamayacağim.:KK17:

Benim doktorum Selma Nihan Karakaya'yı tavsiye ederim Özelden yazarsanız telefonunu verbilirim Muayene fiyatı uygun Doğum fiyatını konuşursunuz

Kesinlikle TÜRKİYE hastanesi hem kaliteli hem ilgi alaka sevgi sevkat bütün hastane personeli güler yüzlü ilgili şiddetle tavsiye ediyorum

Merhaba herkese Herman Isci nin dogumda aldigi fiyati bilen var mi acaba ? Birde hastasi olan varsa biraz anlatsa .. Tesekkurler..

Back