Doğuma Hazırlık Doğum için alıp memnun kaldığınız gecelik, pijama markaları ve internet siteleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canlarım sipariş ettiğim geceliklerim geldi çok şirin ve kaliteliler. tanesi 120 tllik geceliklerin kumaşından bile daha iyi kumaşı var. fazla para vermeye hiç gerek yok kaçırmadan alın derim. sadece kargocuyla anlaşamadık ama tozluyla alışveriş yapılır :KK76:

Ben Marilyn dan aldım çok güzel foto koymak istedim ama hata veriyor nasıl fotoğraf ekleyebilirim?

Ben de lohusasepeti diye bir siteden, bir gecelik ve bir pijama takımı aldım. Sabahlık yok, gerek duymadım ama sitede sabahlıklı takımlar da var. Aldıklarımın fiyatları 50-60 arası, gayet uygun diye düşünüyorum. İkisinin de kumaşları kaliteli, ayrıca hızlı gönderildi. Kısaca tavsiye ederim.

Ben pop&pinkten 2adet biri uzun kollu diğeri kısa kollu 2gecelik aldım çok yumuşak tavsiye ederim.birde pazarda tesadüf bilindik bir markanın sabahlıklı takımını 40tlye aldım.aklımda c&a da yıldızlı pijama takımı kaldı 40tlydi önden düğmeli model oldugu içinde sonradan kullanabilirim bedenimi bulursam alıcam

X