dediğiniz ürünü göremedim benTozlu.comdan siparis verdim sabahligi+ dugmeli kisa kollu pijama ustu+ pijama alti lastigini beline gore ayarliyorsun ve kumasu harika geldi bana ve 50 tl istersen gecelik gibi olanda var 25 tl.
ben takim aldim 50 tl gercekten gelen urunden memnun kaldim canin bakarsin
http://www.tozlu.com/hamile-giyim_l canım burada var da sabahlıklı olanlarından kalmamış sanırım şöyle bişi ki site her gün yenileniyor her gün kontrol edip renk beden bulabilirsin ben ögle takip ettim kırmızısını bulabilmek için :)dediğiniz ürünü göremedim ben
evet baktım göremedim tarif ettiğiniz ürünü...bende kırmızı istiyorum..http://www.tozlu.com/hamile-giyim_l canım burada var da sabahlıklı olanlarından kalmamış sanırım şöyle bişi ki site her gün yenileniyor her gün kontrol edip renk beden bulabilirsin ben ögle takip ettim kırmızısını bulabilmek için :)
evet baktım göremedim tarif ettiğiniz ürünü...bende kırmızı istiyorum..
bunlarda sabahlık yok bana gelen sabahlık + kısa kollu pijama üstü + alt pijama takım kırmızı olan..
takip edin eminim ki çıkar karşınıza ben 1 ay oldu alalı
Canım beden olarak normalde giydiğin bedeni mi seçtin.
Evet canim xl giyiyordum xl aldim ve giydim hatta gayet guzel oldu suan gobekten oturu xxl giymeme ragmen onda oldu :)
zaten dogumdan sonra gobis ufalicak ya
Canım bazen hemen küçülmüyormuş göbüş ödemdir şişlik vs dolayı ondan::)
vişneli turtam her yazdığına cevap yazıyormuşum gibi oluyor bu kız da hep peşimde diyeceksin amaTozlu.comdan siparis verdim sabahligi+ dugmeli kisa kollu pijama ustu+ pijama alti lastigini beline gore ayarliyorsun ve kumasu harika geldi bana ve 50 tl istersen gecelik gibi olanda var 25 tl.
ben takim aldim 50 tl gercekten gelen urunden memnun kaldim canin bakarsin
estahfurullah birtanem bir daha duymıyım ögle şey mi olur :)vişneli turtam her yazdığına cevap yazıyormuşum gibi oluyor bu kız da hep peşimde diyeceksin amagerçekten güzel mi tozludakiler, ben sabahlıklı olanı göremedim bitmiş demek ki ben de sipariş verdim gelecek inşallah böyle her yeni alışverişte birazz daha heyecan basıyor beni doğumun yaklaştığını daha da hissediyorum
ayy ne güzel her şey hazır, bizim de bana alınacak ufak tefek şeyler kaldı işte birkaç hafta sonra annem gelecek inşallah o zaman yıkayıp ütüleyip hazırlıcaz biz de , çok heyecanlı yaa allahım kucağımıza da almayı nasip etsinestahfurullah birtanem bir daha duymıyım ögle şey mi olur :)
bitmiş demekki tatlım ben çok memnunum kumaşı ince ve rahat belden ayarlanbilir olması sezeryan olursan bollaştırırsın felan çok hoş gerçekten ben yıkadım ütüledim koydum cantamız hazır :)
biz alışverişi bitirdik adan z ye herşeyi hazır kızımın bir tek kendi kaldı :)
hayırlısı ile alalım kucagımızada şimdi yerleştirmeseydim size foto atardım ama kızlar ütülü çantada çanta tıklım tıklım ksurua bakmayın
olsun onuda evde giyersin rahat rahat :) hayırlı olsun ozaman cicimaa ben de bunun aynısını aldım :) ben de senin gibi düşünerek kırmızı aldım canım, uzun gecelik aldım bir de ikisi de aynı renk olmasın diye onu pembe aldım