Doğum hikayemiz....

Green

Huzura Hasret!
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2007
1.039
3
641
40
İstanbul
Selam kızlar sonunda oğluşuma kavuştum çok şükür ama gerçekten zor bir doğum oldu sabahtan sancılarım başladı ve 9 da hastaneye gittik dr doğumun başladığını ve yatırılmam gerektiğini söyledi bizde evimizin yakın olduğunu ve sancılarımı evde çekmek istediğimi söyledim dr izin verdi ve akşam 8,9 gibi yatışını yaparsınız dedi biz eve döndük tabi saat öğlen vakti olmuştu benim sancılar sıklaşmaya başlamıştı yemek felan derken akşam oldu ve o an geldi ben hastaneye gidiyordum ilk muayyenede iki santim açılma olduğunu söyledi ebe ve odama götürdüler artık yatmıştım ve geri dönüşü yoktu saatler geçmek bilmedi sancılar sıklaştı ama açılma fazla ilerlemiyordu ilk bebeğim olduğu için hemen açılmayacağını söylediler bir yandan heyecan bir yandan korkular basmıştı beni artık çığırından çıkmıştı sancılarımın şiddeti çok geçiyordu saatler her sancı geldiğinde ne zaman alıcaklar diye söyleniyordum allahım ölücem sandım dr her geldiğinde açılmaların hızlı ilerlemediğini söylüyordu ve bu benim çileden çıkarıyordu biran önce doğum olsun istiyordum dr beni teselli edeceği yerde sabahı bulur deyip beni daha çok strese sokuyordu ama en sonunda doğuma aldılar ve 7 santim açılmayla doğuma girdim gece 2.5 sıralarıydı nasıl davranıcamı bilmiyordum birden sancılrım durdu ve korkmaya başladım içimden sancılrım yok diye düşünüyordum nasıl doğurucam diye sonra kolumdaki seruma iğne yaptılar onun hakkında da hiç bir fikrim yoktu meğerse o iğne ıkınmaya neden oluyormuş birden bire neye uğradığımı şaşırdım ve istem dışı ıkınmaya başladım allahım yardım et diye dua ettim hep ve oğluşum gelmeye başladı çok heyecanlanmıştım ve birden bir rahattlık hissettim ve bir ağlama sesi yankılandı kulağımda karşımda oğluşum vardı karmaşık duygular içindeydim sonra baya bir zorlamışım ben kendimi ve dikiş atıldı baya uzun sürdü dikişlerim yapılması en güzeli ise doğumhaneden çıkarken kucağıma oğluşumu vermeleri ve kapıda beni bekleyen herkesin gözyaşlarına boğulmasıydı.

Ocak anneleri bölümüne yazmıştım burda da paylaşmak istedim.

canım allah bagıslasın yavrunu ne guzle yavrunu kucagına almıssın bende dogum yapalı 14 gun oldu senı cok ıyı anlıyorum
bebegınizle bır omur boyu mutlu olun canım

allah size bağışlasın ne güzel bişey bu doğum yaa darısı bizim başımıza..çok tebrik ediyorum.

oglunla ve ailenle mutlu huzurlu saglık dolu bir ömür dilerim canım.benim dogumuma da 1 hafta gibi kısa bir zaman kaldı her gün daha çok heyecanım artıyor ve tabi biraz da tedirginlik.Allahım bana da oğlumu elimde görmemi nasip eder inşallah....

Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için allahta size kolay doğum nasip etsin olmayanada versin inşallah.

ben de ne zaman dogum hıkayesı okusam aklıma oglumu dunyaya getırdıgım gun gelıyor bır garıp oluyorum... 15 ay oldu ama dogumdakı o caresızlıgı ve heyecanı hala uzerımden atamıyorum, bır de oglumu ılk gordugum anı:))) gecmıs olsun canım Allah sızı hıc ayırmasın ınsallah:)

ALLAH analı babalı buyutsun,ben dogumumu sezeryan ıle yaptım ama,yasanılan duygular aynı,ALLAH bıze çok yuce bır gorev bahşetmiş,hamilelik surecını ancak yaşayanlar bılır hele dogum ve ilk bakışma,ilk dokunuş,çok şükür ALLAH a,hepımızın evlatlarına rabbim saglık sıhat versin,iyiki anneyiz.

Teşekkür ederim kızlar gerçekten anne olmak çok güzel bir duygu halada rüya gibi geliyor banaallah tüm isteyenlere de versin acısını kimseye göstermesin.

evet kızlar bende artık anneyım tarih 28.02.2008 saat 1:10 işte bir aglama sesi.oğlum artık benimle.zaten çoğu şeyi beraber yaşadık sizlerle hastaneye gidip gelinceye kadar.27 sinde saat 14:30 da hastaneye gidip geldim ve doktorum doğumun başlamadıgını bu şekilde olursa dogumun zor olabilecegini ve cumartesi gerekirse sezeryana alacagını söyleyince moralim baya bozuldu.akşama kadar hiç sancım olmadı akşam yemegimi yedim çayımı içtim meyvamı yedim ve saat 22:30 oldugunda karnım felaket agrıyodu tuvalet ihtiyacı sanmıştım ama tuvaletten sancıdan kalkamayacak duruma geldim ve hemen doktorumu aradım 23:15 de muayenesine gittik ve oraya gidinceye kadar benim sancılarım iyice sıklaşmıştı. kontrol yapıldı ve dogumun başladıgını açıklıgın 4 cm kadar oldugunu söyledi hemen hastaneye gittik ve tabi sancılar artan sıklıklarla devam ediyordu.hastanede yapılan kontrolde açıklık 5.5cm kadar olmuştu.sanki hiç bitmeyecek gibi gelmişti o saatler.ama hiç korkmayın ve emin olun en güzeli ve en ıyısı adı ustunde normal dogum arkadaşlar.şu an 3 günlük anneyim ve dogumun ertesi günü kendimi toplamaya başladım.dikişlerim olmasına ragmen.tabiki herşeyin bir zorlugu var ama inanın bebegi elinize verdikleri zaman herşey bitiyor.bunu hep söylerlerdi ve ben anlayamazdım nasıl oldugunu evet dogruymuş.ne acım kaldı ne sancım ne de çektiğim agrılar.sıkın dişini kızlar ve elinizdeyse kesinlikle sezeryan demeyin...allah hepinizin yardımcısı olsun.

bende sadece şunu merak ediyorum açılma olan yer rahim ağzı mı yoksa vajinanın ağzı mı vajina nasıl açılıyo onu anlayamadım neyse 1 aydan az kaldı benim doğuma da allah kolaylık versin cümlemize

ıyıyız canım buyumeye çalışıyoruz.artık çagan bey pek izin vermiyor annesine bilgisayar başında zaman geçirmeyi.bizde uyup zamanımızı oğlumuzla geçiriyoruz helen teyzesi.sen nasılsın.umarım saglıgında falan bi problem yoktur.aman dikkat et.çaganda biraz gaz problemi var o yuzden huzursuzlugu oluyor bazen.onun dişında çok şükür ıyıyız.

canım doğum öykünü şimdi gördüm yorum yapmak istedim
annesini biraz sıkıntı mı yaşadık paşa oğlusu
ama değer senin gibi bir meleğe demi annesi
inş ikinci doğumun çok kolay olur canım benim
öpüyorum seni ve berkayı

:çok üzgünüm:analı babalı büyüsün.benim doğumum çok zor geçti.enfeksiyon oldum hastanede yattım çok şükür şimdi iyiyim ama gerçekten çok yıpratıcı bir süreçti benim için
Allahıma şükür ki kızım iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…