dogum Hikayem

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
Slm Anne adaylari :))) (biliorum ck korkuorsunuz ama inanin kimseyi tinlamayin :) )
herzamanki gibi gec saatlerde yatmaya gittim saat 01 civariydi gece 02de kalktim karnim agrioo
hemen anneme dedimki anne karnim agrio ben banyo yapmaya gidiorum (insan dogumsancisi oldugunu hissedio) 1saat sonra tekrar sanci geldi sonra 5dk ya dustu sabah 5de hastaneye gittim artik annemle aa ebe bi bakti 6cm acilma var tabi ben ck mutlu oldum 1saat sonra bi bakti 8cm acilma varr hersey okadar hizli geciodu ki hic zor felanda degildi agriordu ama o an bebegime kavusucam diosun Neiseki bekle bekle 8cm kala kaldik acilma yok daha doktor geldi ve catimin dar oldugunu soyledi hizli olmasi icin bide suni sanci yedim en kotusu o zaten hic tavsiye etmem resmen saclarimi yolldum o kadar sanciyi cektim ve sezeryana aldilar beni (( uzuldum normal dogum istiordum ama hersey kismet
inanin bana su kotu kadinlar olur ya ay nasil dogrucan derler korkutrlar hic ole degil o an bam baska bir insan oluorsun zaten
allahim herkese kismet etsin Insallah ve hic korkmain :)) nefes almayi unutmain dogru nefes aldiginda agriyi hissetmiorsun gercekten
opuorum sizi kocaaaamaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…