doğumuma 10 gün kalmıştı nst makinesine girmem 3 günde 1 re inmişti bende 25 ağus ta hastaneye gittim artık muayenelerde başlamıştı .çok açıtıyor. burada doktorum bebişimin kalp atışlarının hızlandığını söyledi ve o akşam 9 da hastaneye yattım (istanbul host) normal doğum istediğim için suni sancıyla doğumu bekledim sabah 11 re kadar sancı çetim hayatta bundan daha fazla insanın canını açıtan birşey yoktur sanırım suni olduğu için normal doğumdan daha ağır geçti 11de bebeğim dünyaya geldi işte o an tüm acılarım biiitii dünyanın en güzel kızına sahip oldum bebişim 4 kilo olduğu için çok dikişim oldu dikişlerim atılırken ben bebeğimi seviyordum ve hiç birşey hissetmedim o an iyiki normal yapmışım dedim doğar doğmaz görmek inanın mükemmel rahmim çok esnemiş oyüzden çok kanamam oldu doğumhaneden dışarı çıkmam 1 saati buldu eşim beni bekliyordu bana sarıldı ve hiç bir acım kalmadı en güzelide annemin dediğiydi bebek odasına inmemiş ben çıkana kadar beklemiş bütün gece birşey yiyip içmemiş kapıdan saniye ayrılmamış ne güzel dünyanın en mükemmel kocasına sahiptim şimdide en tatlı kızına...