Doğum Hikayem,kizim Ve Ben

serpil2

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
56
2
6 haziran sezeryan günüm idi.1 gün öncesinden hiç uyuyamadım, aşırı duyguluydum ve sürekli sebebsiz yere ağladım, kayınvalidemler ve annemler geldiler memleketlerinden,6 haziran cuma sabahı saat 5 de kalktım banyo yaptım dua ettim, bişeyler yedim ve beklemeye başladım, doğum öğlen 1 de olacaktı.eşim de çok heyecanlı ne yapacağını bilemiyrdu.saat 11 de hastanedeydik.yatış işlemlerini hallettik. odamıza geçtik ama ben sürekli ağlıyordum......yeşil renkli amaliyat kıyafetini getirdiklerinde çok garip oldum,amaliyathaneye giderken çok ağladım sedyede, herkesin elini tutup bırakmamak istedim özellikle eşimin.neyse,,,genel anestezi almıştım.odama getirilirken kızımın parmaklarını saydınız mı 5 tanemiydi,kaç kilo doğdu diye ağlayarak sayıklamışım, kızımı kucağıma verdiler,emmeye başladı hemen, allahım sana şükürler olsun dedim, hala da diyorum.çok ama çok mutluyum,sezeryandan çok korkuyordum ama ben 2. gün ayağa kalkıp kızımı kucağıma alabildim. bugün olsa yine sezeryan olurum.hiç korktuğum gibi olmadı. kızım 3.080 kilo 49 cm doğdu.şuan hastanedeyiz ışık veriliyor yavruma küvezde , sarılık oldu,o olacağına ben olsaydım diyorum sarılık.ve ona olan sevgim çok büyük, annemi şimdi daha da iyi anlıyorum.şükürler olsun allahıma.

canım Allah acil şifalar versin hem bebişine hem de sana.bebeğine kavuştun ya sarılık da geçer üzülme.tebrik ederim..:teytey:

canım tebrik ederim rabbim sanada kızınada hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

canım benim gözünüz aydın.hayırlısıyla bebeğini sağ sağlim dünyaya getirmişsin gerisi önemli değil.yani sarılık geçici birşey sorun etme.bebeğinin yumuşacık tenini kokladim.

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün yavrunu kuşunada allah acil şifalar versin canım ....

tebrikler canım allah ikinize de uzun ömür versin,sarılığı da dert etme geçmiş olsun.

canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ BEBİŞİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM BİRAN ÖNCE EVİNE GELİR İNŞALLAH

bnde çk duygulandm evli bile olmadğm halde.dün gece rüyamda görmüştüm hamile oldğmu.allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederm...

ne kadar duygulandım anlatamam yaa gozlerımd oldu.. hayal ederken o vedalasma anını

off bı an once dogursamda kurtulsam su duygusallıktannn :)
Allahım analı babalı buyutsun.. bı omur mutluluk saglık dılerım
vee darısı basımıza.. sızlerde bızım ıcın dua edın ozellıkle bana doguramayanlara :)))

herkese çok teşekkür ederim.çok güzel bir duygu allah hamile olanları bir nefeste kurtarsın. doğurunca hamilelik günlerini biranda unutacaksınız.yeni bir hayat başlayacak.ve arkadaşlar şunu demek istiyorum, ben sezeryan oldum genel ansteziyle ,korkan arkadaşlar varsa eğer hiç korkmasınlar.hepinizi öpüyorum

hayırlı olsun bebişin:))ya sendemi parmaklarına dikkat ettin ya bende öyle bir takıntı var 3 ablma var ve hepsinin doğumların hastaneydim bebekler çıkar çıkmaz bebğin suratına bile bakmadım parmaklarını saydım::1rolleyes: niyeyse ilk aklıma hep o geliyor

Allah anali babli büyüytsün. <Gecmis olsun tekrar sana ve ailen canim. Insallah en yakin zamanda eve dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…