• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum hediyesi

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
296
40
Aydın
kızlar yardımınıza ihtiyacım var .En yakın arkadaşım doğum yapacak ona bir hediye almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Hem işine yaramalı hem de o güne özel anlamlı bişey olmalı. Sizi o anda en çok ne mutlu ederdi (minik meleğinizden başka) Hangi hediye o dönemde size daha çok yaradı ya da aylar sonra bile o hediyeyi hatırlardınız?

100 tl yi aşmasın. çünkü hediyesini ayrı alacağım zaten,bu sadece hastaneye giderken sade bir çiçek götürmemek için.

Anladım, sadece hastaneye giderken götürmek için düşünüyorsanız büyük bir orkide yaptırabilirsiniz o paraya. Ya da zevkine göre o günün hatırası kolyesinin ucuna takabileceği bir nazarlık alabilirsiniz altın ya da gümüş. Çok hafifleri var 80-100 lira tutar. Bir fikir de şu eğer lik gidenlerden olursanız güzel bir anı defteri götürün, gelen bütün konuklar bebeğe bir iki cümle yazsınlar. Severse büyük peluş oyuncaklardan götürebilirsiniz.
Aklıma gelenler bunlar.

Anladım, sadece hastaneye giderken götürmek için düşünüyorsanız büyük bir orkide yaptırabilirsiniz o paraya. Ya da zevkine göre o günün hatırası kolyesinin ucuna takabileceği bir nazarlık alabilirsiniz altın ya da gümüş. Çok hafifleri var 80-100 lira tutar. Bir fikir de şu eğer lik gidenlerden olursanız güzel bir anı defteri götürün, gelen bütün konuklar bebeğe bir iki cümle yazsınlar. Severse büyük peluş oyuncaklardan götürebilirsiniz.
Aklıma gelenler bunlar.
Çok teşekkür ederim canım. Bunlr güzel fikirler...
Başka fikri olan yok mu?

Back