Doğum Hediyesi

Sizce eşten direkt doğum hediyesi istenmeli mi istenmeyip onun düşünmesi mi beklenmeli ?

• Modeline kadar direkt söylerim valla

OY: 2 50,0%
  • Bence o düşünsün

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

proudwoman

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
160
176
Selam kızlar, sizce doğum hediyesi olarak eşten bir mücevher beklenmeli mi ya da biz mi direkt söylemeliyiz? Direkt söylesem kendimi kötü hissedicem gibi geliyor, öbür türlü de almazsa içimde kalacak, ne yapacağımı şaşırdım

Ben düşünmesini isterdim düşünmüştüde. Ama almamış olsaydı üzülmezdim böyle şeylere takılmam pek. Siz isterim ama ben söylemek istemiyorum ama riskede atamam diyorsanız arkadaşınız söylesin artık gönlünden ne gelirse onu alsın o kadarına da karışmayın

bana da Ocak ta doğum günüm yılbaşı birlikte diye 14 ayar ip gibi bir bileklik almış, sonradan bebek için de aynı zamanda aldım dedi, yalan yok düşünmesi de yeter tabi iki ama insan özeniyor işte. Fiyatlar da hiç uygun değil o yüzden almazsa gocunmam, zaten masraflarımız çok.

tüp bebek, özelde doğum falan masraflarımızda çoktu ikizlerimiz oldu çünkü ben istemedim o yüzden, o sormuştu doğuma yakın, alma, çocuklardan biri sana hediye olsun, biri bana diyip kapatmıştım olayı fkgkg

Ama maddi açıdan rahat olsaydık istediğim hediyeyi söylerdim, özel günlerde öyle yapıyorum çünkü dkfk

Ben ozellikle almamasini soyleyecektim. Salakliktan. Allahtan tuttum kendimi soylemedim. Omurluk bir hediye almis. Esinize biraz guveniyorsaniz soylemeyin bence cunku onun karar vermesi cok daha degerli benim gozumde. Ama eger istediginiz net birsey varsa da soylemelisiniz ki hayal kirikligi olmasin. Ben mesela hic bir sey istemiyorum, kullanmam, ne gerek var kadasindaydim. O nedenle almasini istemiyordum. Sonra o benim bile farkinda olmadigim bir eksigimi kapatti :)

çok sevindim adınıza, darısı başıma diyelim

Bu devirde maalesef zor gerçekten, doktor en ufak bir vitamin bile yazsa 400-500 TL, bunlar birikiyor birikiyor inanılmaz masraflar oluşuyor. Allah çok versin diyelim, olsa esirgemezler heralde

Geçende ben baba olma şerefine bir saat alayım dedim, acayip sevindi şaşırdı.. Erkeklere pek ilgi gösterilmiyor bu dönemlerde malum, belki gaza gelir diyelim

Bu devirde maalesef zor gerçekten, doktor en ufak bir vitamin bile yazsa 400-500 TL, bunlar birikiyor birikiyor inanılmaz masraflar oluşuyor. Allah çok versin diyelim, olsa esirgemezler heralde

Amin, inşallah
Yok ya, çok evcimendir Allah var kocam. Zaten çocukların kırkı çıkmadan robot süpürge almış habersiz “benim” diyen anneden daha iyi bakıyor bebelere, o yetiyor bana.

Ama sizde maddi olanak var belli ki şu dönem, hiç beklemeden direkt mağaza, model atın

orta halliyiz diyelim, şu dönem zor gibi.. ama ne istediğimi bir şekil çıtlatmıştım bir ara, inş Allah nasip eder

Ben 31 haftalık hamileyim. Eşim iki gün önce prim alınca parayı yemekten korktuğu için şimdiden almış ve doğumu bekleyemeden de verdi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…