- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
-
- Konu Sahibi proudwoman
harikasınİlkinde ben hiçbir şey söylemedim, kendisi düşünmüş. Oğlumun adını altın kolye yaptırmış, 8 gramlık. Bu sefer kendisi düşünmesin mümkünse, ben onun yerine düşündüm söyledim bile.
çok sevindim adınıza, darısı başıma diyelimBen ozellikle almamasini soyleyecektim. Salakliktan. Allahtan tuttum kendimi soylemedim. Omurluk bir hediye almis. Esinize biraz guveniyorsaniz soylemeyin bence cunku onun karar vermesi cok daha degerli benim gozumde. Ama eger istediginiz net birsey varsa da soylemelisiniz ki hayal kirikligi olmasin. Ben mesela hic bir sey istemiyorum, kullanmam, ne gerek var kadasindaydim. O nedenle almasini istemiyordum. Sonra o benim bile farkinda olmadigim bir eksigimi kapatti :)
Bu devirde maalesef zor gerçekten, doktor en ufak bir vitamin bile yazsa 400-500 TL, bunlar birikiyor birikiyor inanılmaz masraflar oluşuyor. Allah çok versin diyelim, olsa esirgemezler heraldetüp bebek, özelde doğum falan masraflarımızda çoktu ikizlerimiz oldu çünkü ben istemedim o yüzden, o sormuştu doğuma yakın, alma, çocuklardan biri sana hediye olsun, biri bana diyip kapatmıştım olayı fkgkg
Ama maddi açıdan rahat olsaydık istediğim hediyeyi söylerdim, özel günlerde öyle yapıyorum çünkü dkfk
Bu devirde maalesef zor gerçekten, doktor en ufak bir vitamin bile yazsa 400-500 TL, bunlar birikiyor birikiyor inanılmaz masraflar oluşuyor. Allah çok versin diyelim, olsa esirgemezler heralde
orta halliyiz diyelim, şu dönem zor gibi.. ama ne istediğimi bir şekil çıtlatmıştım bir ara, inş Allah nasip ederAmin, inşallah
Yok ya, çok evcimendir Allah var kocam. Zaten çocukların kırkı çıkmadan robot süpürge almış habersiz“benim” diyen anneden daha iyi bakıyor bebelere, o yetiyor bana.
Ama sizde maddi olanak var belli ki şu dönem, hiç beklemeden direkt mağaza, model atın
Ne istiyorsunuz bu aradaorta halliyiz diyelim, şu dönem zor gibi.. ama ne istediğimi bir şekil çıtlatmıştım bir ara, inş Allah nasip eder
Benim düğün zamanı baget setler yoktu(2014 yılı), şimdi herkeste var ve tasarımını çok beğeniyorum. Kolye küpe güzel olur tabi ama kolyesini bile alsa razıyımNe istiyorsunuz bu arada
Güzel tercih.Benim düğün zamanı baget setler yoktu(2014 yılı), şimdi herkeste var ve tasarımını çok beğeniyorum. Kolye küpe güzel olur tabi ama kolyesini bile alsa razıyım
Çok teşekkür ederimGüzel tercih.
Harikaaaa çok sevindim adınıza, darısı başıma inşBen 31 haftalık hamileyim. Eşim iki gün önce prim alınca parayı yemekten korktuğu için şimdiden almış ve doğumu bekleyemeden de verdi bile.
İnşallah canım.Harikaaaa çok sevindim adınıza, darısı başıma inş