Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Eylül’de doğum yapacağım. Özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum. İstanbul Anadolu Yakası’nda bana önerebileceğiniz doktor veya hastane vs var mı. Şimdiden teşekkürler
Mart ayında Göztepe medical parkta doğum yaptım memnun kaldım hem doktor hem ameliyat ekibi hem de hemşirelerden. Ben Ömer ulugergerliye takipliydim. Doğumu Zübeyde aytufan ve Özge kınlı yıldız yaptirdi.
Mart ayında Göztepe medical parkta doğum yaptım memnun kaldım hem doktor hem ameliyat ekibi hem de hemşirelerden. Ben Ömer ulugergerliye takipliydim. Doğumu Zübeyde aytufan ve Özge kınlı yıldız yaptirdi.
Hayır benim doktorum o sürede yurt dışındaydı kızım erken gelmek istedi doğumunu yapan doktorlar da çok tatlı ve sıcakkanlı doktorlardi çok memnun kaldım
Hayır benim doktorum o sürede yurt dışındaydı kızım erken gelmek istedi doğumunu yapan doktorlar da çok tatlı ve sıcakkanlı doktorlardi çok memnun kaldım
Hayır kendi isteğimle sezaryen oldum. 37.haftaya kadar karar vermemiştim duruma göre bakarız demiştim. Doktorum da normal doğum için gayet elverişli olduğumu söylemişti ama psikolojik olarak çatı muayenesinde zorlandigim için kendim sezaryen tercih ettim