• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum haritasına baktıranlar

Daisyfortune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
304
460
103
Kızlar merhaba malum son zamanlarda astrolojiye olan merak arttı.Bende baktırmak istiyorum ancak doğum saatimi bilmiyorum.Daha önce rektifikasyon danışmanlık alan var mı ? Önerebiliceğiniz astrologlar kimler?
Mesela aygül aydın(astromatik), Didem şarman bu isimlere baktıran var mı?

ben saatimi biliyordum ama doğru bilmiyormuşum annemin söylediği saati astrolog doğru olmadığını söyledi nasıl anlıyor bilmiyorum ama reftikasyonla nulmuştu mahizer diye bir astrolog bakmıştı memnun kalmıştım. instagramda astromah.mahizer diye adı geçiyor ama ben çok anlamıyorum tabi daha önce böyle bir deneyim sahibi olmadığım için kıyaslama yapamam

ben saatimi biliyordum ama doğru bilmiyormuşum annemin söylediği saati astrolog doğru olmadığını söyledi nasıl anlıyor bilmiyorum ama reftikasyonla nulmuştu mahizer diye bir astrolog bakmıştı memnun kalmıştım. instagramda astromah.mahizer diye adı geçiyor ama ben çok anlamıyorum tabi daha önce böyle bir deneyim sahibi olmadığım için kıyaslama yapamam
Teşekkür ederim 🙏🏻 Onu duymamıştım hiç onu da araştırayım

Back