Doğum Haritası Uzmanları

vilgeta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
524
843
53
37
Merhabalar.

Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.

En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın

Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer

Ben hic birini bilmiyorum ama ciddi ciddi bu isin yapanlari merak ediyorum. Gelecek tahmini yapilan bir astroloji cesidi bile var, yapanlarin bazilari cok iddiali ama detaylari bilmiyorum tabi. Konunuzu takipteyim:)

Bunlardan hiçbirine baktırmadım. Efe Erten 350₺ istiyor, Barış İlhan 450’ydi sanırım. Dinçer Güner’e 50₺ ödeyerek sorumgeldi.com’da horary tekniği ile bir soruma baktırdım.
Ocak ayında İnstagram’dan mineninastrolojisayfası’ndaki Mine Hanıma baktırdım. 1 saat sürdü seans ve dediği şekilde ilerliyorum. 350₺ fiyatı. Doğum haritası yol gösteriyor hayatına fal değil o yüzden iyi bilen birini tercih etmek lazım

Bunlardan hiçbirine baktırmadım. Efe Erten 350₺ istiyor, Barış İlhan 450’ydi sanırım. Dinçer Güner’e 50₺ ödeyerek sorumgeldi.com’da horary tekniği ile bir soruma baktırdım.
Ocak ayında İnstagram’dan mineninastrolojisayfası’ndaki Mine Hanıma baktırdım. 1 saat sürdü seans ve dediği şekilde ilerliyorum. 350₺ fiyatı. Doğum haritası yol gösteriyor hayatına fal değil o yüzden iyi bilen birini tercih etmek lazım
Bu gayet doyurucu bi cevap oldu teşekkür ederim. Dinçer'e sorumgeldi'deki cevaptan memnun musun? Yani sence gayet hayatınla kişiliğinle tutarlı bir görüşmüydü? ben orada ödeme problemi yaşadım kartımdan çekmedi bir türlü o sebeple soramadım. Mine hanımı duymamıştım hiç. Ben de doğru düzgün biri baksın istiyorum.

Bu gayet doyurucu bi cevap oldu teşekkür ederim. Dinçer'e sorumgeldi'deki cevaptan memnun musun? Yani sence gayet hayatınla kişiliğinle tutarlı bir görüşmüydü? ben orada ödeme problemi yaşadım kartımdan çekmedi bir türlü o sebeple soramadım. Mine hanımı duymamıştım hiç. Ben de doğru düzgün biri baksın istiyorum.
Valla çok memnun kalmadım. 17 mart dedi bana bakalım o zaman belli olacak. Kişilikleri ve benim şu anımı tutturdu evet fakat normalde uzun uzun yorumlar geliyormuş benimki çok kısaydı. 17 martta ya bir şeyler olacak dedi ya da yeni aşklar olacak dedi ama ben evden dışarı çıkmıyorum ki yeni birileri radarıma girsin :D patlayacağını hissediyorum yani

Merhabalar.

Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.

En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın

Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer

Dinçer denen adam felaket tellalı gibi bir şey, benim enerjimi emiyor yorumları hoşlanmıyorum. Arkadaşım baktırmıştı kıza demediği felaket kalmadı. Söyledikleri çıkmadı ama kızın ömründen bir 20 sene gitti herhalde. Didem Şarman ile Nurçin Biran'ın iyi olduğunu duydum ama hiçbirine doğum haritası baktırmadım. Didem'in sitesinde fiyatları yazıyor. Nurçin'i baya beğenen bir kitle var ama söylediği burç yorumları bana uymuyor pek o yüzden yanlış yönlendirmek istemem belki size uyumlu olur. Ben baktırmak isteseydim tercihim Didem olurdu, daha nokta atışları var.

Bu arada Youtube'tan Yasemin Kutsi'nin yorumlarını dinliyorum çok tatlış bir kadın. Doğum haritası bakıyor mu bilmem ama enerjisi çok güzel.

Dinçer denen adam felaket tellalı gibi bir şey, benim enerjimi emiyor yorumları hoşlanmıyorum. Arkadaşım baktırmıştı kıza demediği felaket kalmadı. Söyledikleri çıkmadı ama kızın ömründen bir 20 sene gitti herhalde. Didem Şarman ile Nurçin Biran'ın iyi olduğunu duydum ama hiçbirine doğum haritası baktırmadım. Didem'in sitesinde fiyatları yazıyor. Nurçin'i baya beğenen bir kitle var ama söylediği burç yorumları bana uymuyor pek o yüzden yanlış yönlendirmek istemem belki size uyumlu olur. Ben baktırmak isteseydim tercihim Didem olurdu, daha nokta atışları var.

Bu arada Youtube'tan Yasemin Kutsi'nin yorumlarını dinliyorum çok tatlış bir kadın. Doğum haritası bakıyor mu bilmem ama enerjisi çok güzel.

Ben size ucretsiz bakabilirim isterseniz

Ben size ucretsiz bakabilirim isterseniz

Aaa teşekkür ederim, çok naziksiniz. :) Ama doğum saatimi tam olarak bilmiyorum ne yazık ki. İki saat arası bakınca tutarsız çıkıyor, mecburen doğum saatimi öğrenmem lazım.

Aaa teşekkür ederim, çok naziksiniz. :) Ama doğum saatimi tam olarak bilmiyorum ne yazık ki. İki saat arası bakınca tutarsız çıkıyor, mecburen doğum saatimi öğrenmem lazım.
öğren bakarım ama saat net olsun 10dk falan değil ama yarım saat bazen önemli oluyor

Ciktimi sorum geldidedeki horary acaba ??

Merhaba
Doğum haritası çıkartıp yıllık öngörü danışmanlık almak istiyorum fiyatları incelediğimde çok uçuk rakamlarla karşılaştım ama değecekse düşünebilirim
Danışmanlık alıp memnun kaldığınız kişiler varsa lütfen paylaşabilir misiniz
Kimleri önerirsiniz
Öner Döşer
Hande Kazanova
Zeynep Turan
Dinçer Güner
bunlar veya daha farklı kişi önerileri tecrübeler vs. paylaşırsanız çok sevinirimm :KK73:

Merhaba ben de doğum haritamı çıkarttım çok tanındık bir degil. Burada ismini yazarsam belki reklama girebilir. Ban yemek istemiyorum. Ama kendisi Dinçer Gunerin ogrencisi

Hiç baktirmadim ama aklıma nuray sayari geldi

Merhaba hanımlar. Astroloji ile amatör seviyede ilgilenen biri olarak size tavsiyem tecrübeli ya da hala öğrenmeye devam eden isimleri tercih etmeniz. Listede bu tanıma uyan sadece Öner Döşer var ama danışmanlık ücreti baya pahalı. Listede olmayıp astroloji konusunda uzmanlaşmış bir diğer isim de Hakan Kırkoğlu ama hem fazla danışmanlık vermiyor, hem de danışmanlık ücreti pahalı. Ücreti makul denebilecek düzeyde olanlardan Efe Erten tercih edilebilir, sürekli eğitimlere katılan biri kendisi.

Batı astrolojisinden ziyade vedik astroloji yorumu almanız sizi daha fazla tatmin edebilir çünkü vedikte hayatın her alanı için ayrı haritalar var ve vedik yorumları bana daha doyurucu geliyor. Ama türkiyede öne çıkan isimler vedik astrolojiye gerçekten hakim mi emin olamıyorum. Bu işin ana vatanı Hindistan olduğu için yurt dışında yaşayanlar hint astrologları inceleyebilir. (ödemeler paypal ile yapılıyor)

Efe Erten,Nesrin Türel,Sezen Tatlı,Zeynep Turan,Şule Dolaşır,Tuğba Karadayı,Su Karakuş benim takip ettiğim astrologlar.
Doğum haritamı yorumlatmak çok isterdim ben de.

Back
X