Doğum haritası için astrolog

DaisyBuchanan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
19
6
33
Merhabalar. Malum bu yıl bitiyor, önümüzdeki yılda bizi nelerin beklediğini öngörebilecek tavsiye edeceğiniz bir astrolog var mı? Demet Hoşman ve Elif Bozkurter arasında kararsızım mesela. Ama daha az takipçili olup da danışanlarının memnun olduğu başka astrologlar da var. Bu işler de pahalı, paramızın boşa gitmeyeceği birileri var mıdır ?

Emii far diye geçiyor biden hakkında doğum haritası doğru çıktı ama ben daha öncesinden takip ettiğim kişi önermişti öneren kişi fenomen değil :) mailden fiyat teklifi almıştım 350 tlye bakıyor ama ben baktırmadım sizin bu dedikleriniz kaça bakıyor? benim içime sinen emi far ama siz bilirsiniz bakıp araştırın.

Dogum haritasi baktirma cok pahali iyi astrologlarda. Ancak ögrenciler filan uygun fiyata bakar. Ben baktirma yerinr balik tutmsyi ogrendim. Ufajkufak kendiniz arastirin.

Demet hoşman 750ye bakıyormuş sitesinde öyle yazıyor. Elif bozkurter'in sitesinde bilgi göremedim bence o da bu civardır. Dediğiniz kişiyi takibe başladım şimdi. Nilay dinç'in öğrencilerine mi baktırsam bilemedim fiyatlarını bilmiyorum. Zaten ocakta ücret artışı yaparlar muhtemelen

Dogum haritasi baktirma cok pahali iyi astrologlarda. Ancak ögrenciler filan uygun fiyata bakar. Ben baktirma yerinr balik tutmsyi ogrendim. Ufajkufak kendiniz arastirin.
Kendi haritamda anca kişilik analizi tarzı anlayabiliyorum, öngörü yapabilmek için kırk fırın ekmek yemek lazım

Dun biri burada doğum haritası bakıyorum diye konu açmıştı guvenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…