• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum hakkında önerileriniz

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim gibi ilk doğumu yapacak arkadaşlar çok var sitede ve tabiki korkan arkadaşlar bize doğum hakkında önerilerinizi tavsiyelerinizi paylaşırmısınız

korkmaya hiç gerek yok sonrasında hatırlamıyosun bile önemli olan için ferah ,sterssiz doğuma gitmek allah sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin bütün hamişlere.

Benim de ilk olucak tek bildiğim sancılar ve ıkınma....neye benziyor bu sancılar çok şiddetliymiş..dayanamam diye korkuyorum...iyi ıkınmak lazımmış....bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

merhaba bir hafta önce doğu normal doğum yaptım sancılar adet ağrısının şiddetlisi ebe bana ağrıları boş geçirme ıkın diyordu hep bende onun dedğini yaptım allaha şükür çok zor olmadı öncelikle kendinizi korkutmayın ve bol bol dua edin manevi olarak güç ve sabır veriyor

ya bir topikte okudum şimdi normal doğumdan sonra kesinin iyileşmesi 1ayı buluyormuş ve oturulmuyormuş,idrar yakıyormuş ,ciddi ciddi sorun oluyormuş

ve aynı şeyi yazan onlarca kişi var ben çok korktum bide sezeryan dikişi için kötü diyoruz eee bu ne şimdi

ya bir topikte okudum şimdi normal doğumdan sonra kesinin iyileşmesi 1ayı buluyormuş ve oturulmuyormuş,idrar yakıyormuş ,ciddi ciddi sorun oluyormuş

ve aynı şeyi yazan onlarca kişi var ben çok korktum bide sezeryan dikişi için kötü diyoruz eee bu ne şimdi

Ya o biraz bünyeyle alakalı canım ya normalde de yaraların geçmi iyileşir erkenmi ona bağlı bence benim yengem doğum yaptı 1 haftada herşey yoluna girdi dedi korkutma kendini

canım ben normal doğum yaptım ve 1 saat sonra gezdim yavaş yavaş ve sonraki gün hiç bir rahatsızlığım yoktu sadece pansumanımı aksatmadım dikişlerim 1 hafta içinde kaynadı bence böyle şeylerri duyupta korkutma kendini benim kadar korkan olmasın geçti ve bitti unuıtuyorsun

Back