• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gününden bir gün önce yapsam? Lutfen bakin kizlarrrrr

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Kizimim carsamba gunu dogum gubu partisi olucak gunduz..ben cok telasliyim suan ..yardim.edenimde olmayacak...gunduz arkadaslari ve anneleri arasinda oldugundan ve calisma saatine denk geldiginden esim gelemeyeck ..ama bizde bir gün onceki aksam yani yarin aksam kendi aramizda resim cekinelim pastanin mumlarini falan yakip dedik sadece esim kizim ben ..masa dekor hersey hazir suan balonlar bile..pasta da yarun aksam.gelcek zaten..ama ben bu resim icin marsmelow etipuftan kardan adam bunlari da yarin aksamdan yapayimmi sizce kotu olma ihtimali varmi kizlar..cubuklara yapicamdan dolabada sigmiyor ama...birde sosisli milfoy yapicam ama dogum.gunu sabahi baska islerim.var temizlik.gibi..geceden yapsam.milfoyleri nasil olur sizce ya..bayat olurmu..yada sarip dolaba o sekilde koysam.sabah pisirsem..lutfen akil.verin kizlar lutfen..

Güzel tatlı telaşlar :) öncelikle şimdiden doğum günü kutlu olsun kızınızın.

Marshmellowları ve pufları bir gece önce yapabilirsiniz ama çubuklara geçirince yine streçfilme ya da poşete sarmalısınız, hava alınca sertleşiyorlar çünkü.
Sosisli milföyü yiyeceğiniz gün pişirmelisiniz ama geceden hazırlayıp dolaba koyabilirsiniz. Kolay gelsin

Güzel tatlı telaşlar :) öncelikle şimdiden doğum günü kutlu olsun kızınızın.

Marshmellowları ve pufları bir gece önce yapabilirsiniz ama çubuklara geçirince yine streçfilme ya da poşete sarmalısınız, hava alınca sertleşiyorlar çünkü.
Sosisli milföyü yiyeceğiniz gün pişirmelisiniz ama geceden hazırlayıp dolaba koyabilirsiniz. Kolay gelsin
Cok tesekkurler canim ya :)
Peki sen daha onceden denedinmi marsmelow ve puflari bu sekilde ..poset geciririm ustlerine galiba bende kurur yoksa evet . .milfoy sorun olmaz dimi cnm bir gece onceden

Evet ikisini de denedim. Milföy sorun olmuyor geceden yapıp sabah pişirirsen.

Back
X