Kız İsteme Doğum Günümde Süpriz Evlilik Teklifi :)

greeneyes86

29.05.2011 beraberliğe...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
240
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar
mutluluktan hala içim içime sığmıyor.sizlerle paylaşmak istedim..
nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama neyse beni almaya geldiği ilk dakikadan başlıyorum..
24.12.2010 cuma
akşam saat 7 de beni almaya geldi.arabaya bimdim o da arkamdan çiçeği alıp yanıma geldi ve doğum günümü kutladı.sonra yola çıktık sarıyere gidecektik fakat o kadar çok trafik vardı ki 2,5 saat trafikte kaldık ve kendimizi eyüpe zor attık(trafik nedeniyle aşkımın sinirleri gerilmişti çünkü hiçbirsey planladığı gibi olmamıştı.ama benim için onun yanımda olması yeterliydi).saat o kadar geç olmustuki yiyecek birsey bulamadık.bizde çay içmeye pier lottiye çıktık.çaylarımızı yudumlarken bir yandanda haliçi seyrediyorduk.benim birden aklıma galata köprüsüne gidip ordan boğaz köprüsünü ve kız kulesini seyretmek geldi.ben onu düşünürken benim canım aşkımda aynı seyi düşünüyormuş.aklınımı okudum nedir :)
ikizimde aynı şeyi düşündüğümüz için gitmeye karar verdik.arabaya doğru giderken madonun önunden geçerken canımız pasta cekti.siparişleri verdik o arada telefonu çaldi işle ilgili arkadaşı birsey sorarken ben lavoboya gittim(bana çaktırmamak için işle ilgili konusuyorlarmış meğer ).çıktığımda pastalar gelmişti yedik ve kaldık.köprüye gittik boğazı seyrederken az ileride bi arabadan dumanlar çıkmaya başladı.ne olduğunu anlamaya çalışıyordum ki bu seferde arkamızdan havai fişekler patlamaya başladı.ay aşkım ne kadar güzel deilmi dedim ve şakasına Aşkımmmmm hiç gerek yoktu benim için patlattırmaya neden zahmet ettin dedim gülerek.o da gülüyordu ve tam o sırada yüzüğü parmağıma taktı ve kulağıma fısıldayarak BENİMLE EVLENİRMİSİN dedi... arkadaşlar ben resmen şoka girdim ve o an cevap veremedim.kendimi toparladıktan sonra cevabım EVET oldu tabi..sarıldık birbirimize....
sonra dolmabahçe ve ortaköye gittik.biraz sohbet ettik.ama ben hala havai fişeklerdeyim gerçekten benim içinmiydi..en sonunda dayanamadı soyledi..iş bahanesiyle telefon eden arkadasına yaptırmış....yani benim içinmiş şakasına dediğim sey gerçek oldu...
çok mutluyum arkadaşlar çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk.
hala içim içime sığmıyor mutluluktannnn...
ben aşkımı,bitanemi,herşeyimi çoooookkkkkkk seviyoruummmmmmmmm.:73:

arkadaşlar çok uzun oldu ama kusura bakmayın :)))

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ne kadan uzun yaaa canım çıktı okurkeneeeee ama ne kadan romantik bi kuzenim var çok güzel bi tekliff olmuş wonderfull :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba..

Bu konuyu aynı başlığa üç adet şeklinde açmışsınız..

Konuları içerikleri ile alakalı başlığa bir adet şeklinde açmalısınız..Bununla ilgili başka başlık açmadan, bu konu altından paylaşıma devam ediniz lütfen..Diğer iki konu tarafımdan silindi.

Teşekkürler..

Merhaba..

Bu konuyu aynı başlığa üç adet şeklinde açmışsınız..

Konuları içerikleri ile alakalı başlığa bir adet şeklinde açmalısınız..Bununla ilgili başka başlık açmadan, bu konu altından paylaşıma devam ediniz lütfen..Diğer iki konu tarafımdan silindi.

Teşekkürler..

ben tskler ederım sildiğiniz için yanlışla açılmıştı konular :)

bu teklife evet denmez de ne denir? :) bu arada benim sevgilimde kendi doğumgününde yapmıştı sürpriz teklifini =) akşamında da anne-babasını alıp gelmişti, asıl şok o olmuştu bana.
allah tamamına erdirsin. çok mutlu olun:)

mutluluklar çok romantikmiş canım

süpermiş yaa ne şanslısınız çok romantik bir sevgiliniz var:46:

bu teklife evet denmez de ne denir? :) bu arada benim sevgilimde kendi doğumgününde yapmıştı sürpriz teklifini =) akşamında da anne-babasını alıp gelmişti, asıl şok o olmuştu bana.
allah tamamına erdirsin. çok mutlu olun:)

Çok romantik bir teklif olmış. Ömürboyu mutluluklar ikinizede...

çookk tskler arkadaslar
hepimiz sevdiklerimizle çok mutlu oluruz inşallah :))

ayyy ne kadar romantik çok şanslısın valla,benim başıma kim bilir böyle bi olay ne zaman gelir. bilemicem..olanları okuyunca seviniyorum bendee:1:

Back