Doğum günüm...

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
bugun doğum günüm.içimde bi burukluk var.canım eşim elinden geldiğince yanımda oldu ama malesef arkadaş eksiği başkalarının eksikliğini hissetim.bugun kimse hatırlamadı doğum günümü zaten hatırlycak cok insanda yok.sabah kalkdım ve pasta yaptım belkibugun birileri bana süpriz yapar gelir dedim.msn yi acdım 1 arkşım gercekden obenim değerli arkadaşım hic unutmaz dogum günümü ben onunkini hic hatırlamadıgım halde.bugun beklediğim kişi halamdı o kesin arar kutlar dedim bekledim aramadı ben aradım konuşma bahanesiyle gene hatırlamadı.akşam üzeri annem aradı bana gelceklerini söyledi ama sonradan rahatsızlandığı için gelemediler.bugun agladığımda eşim teselli etti.iyki varsın eşim,arkadaşım,dostum,annem,babam..belki ben kendimi arkadaşlıklardan soyutladım ama sahte arkadaşlıklar dahada cok üzecek beni.böyle 1 gün üzülürüm amaöbürtürlü herzaman.işde böyle arkadaşlar içimdekileri dökmek istedim DOĞUMGÜNÜMDE.:çok üzgünüm:

doğum günün kutlu olsun cnm
eşin hatırlamış ya ne mutlu sana
karamsarlığa kapılma daha gün bitmedi
bende olsam alınırdım ama mutlaka onlarında bir mezareti vardır

doğum günün kutlu olsun cnm
eşin hatırlamış ya ne mutlu sana
karamsarlığa kapılma daha gün bitmedi
bende olsam alınırdım ama mutlaka onlarında bir mezareti vardır

tşk ederim cnm evt eşim zaten uzun zamndır herşeyim oldu.ama gercekden cok kötü bir duygu

Öncelikle doğum günün kutlu olsun a.s.
ınsanlar böyle özel günlerde hatırlanmayı isterler beklerler.. Bende aynı duyguları yaşamıştım. Ama bak şükür ki eşin yanında sana destek.. ınan bana en önemlisi bu. Böyle durumlarda hep daha kötüsünü düşün ya eşin de hatırlamasaydı.. Yada umursamasaydı??? Kendini üzme canım.. Umarım yeni yaşın sana istediğin arzuladığım tüm güzellikleri getirir :1hug:

nıce saglıklı seneler dılerım..
belkı hatırlamayan kısılerın ıslerı vardır en onemlısı esın hatırlamıs ya oda unutsa ıdı..

boş ver canım eşin hatırlamışya daha neki ...dogum günün kutlu olsun nice yıllara hoş seda

doğumgünün kutlu olsun cnm
e keşke sen çağırsaydın bugün bizde parti var diye olmazmıydı?

nice mutlu yıllara..a.s. takma kafanı canım.. en önemlisi eşinin hatırlaması..zemuszemus gerisi boş.. kapıyı kapatınca eşin ve sen kalıyorsun o evde..

doğum günün kutlu olsun canımmm,bilseydim çat kapı gelirdim ben de Bursadayım.hiç canını sıkma,bazan unutuluyor işte.eşinin yanında olması tesellin olsun.sevgiler..

nasıl diyorlar....

HEPİİİİİ BÖRTDEYYYY TU YUUUUUUUzemuszemus

doğum günün kutlu olsun arkadaşım...

Hayat gelir geçer
Bazen güler, bazen üzer
Hüzünlü, gamlı
Neşeli, canlı
Nasıl da heyecanlı
Hayat, işte böyle geçer.
Sevda, sevinçtir
Ayrılık, gözyaşı
Özlemse, en büyük acı
ışte hayat böyle geçer.
Gel, gel, sev hayatı
Yaşa tüm duygularını
Tanı nefreti, sevdayı
Öğren özlemi, ayrılığı
Ama ağlama, ağlama sakın.
Gülmeyi hiç unutma.
Çünkü hayat çabuk biter.

hehe kaydirigubbakcemile3bugün benimde doğum günüm ama nüfus cüzdanıma göre
gece yarısı doğmuşum yani ayın 10una geçmiş aslında gün o sebeple bana göre 10 ağustos doğumgünüm
ama ailem bu gece kutladı doğumgünümü
ama asıl kutlanması gereken yarın tüm tanıdıklarım da öyle bilir doğumgünümü 10 ağustos olarak
ama ben eskiden şurda 1-2 sene öncesine kadar çok önem verirdim fakat artık hiç önem vermiyorum
kutlayan sağolsun kutlamayanın da canı sağolsunhihoyyyt
boşver aldırma
yaş muhabbeti gündeme oturdu o da ayrı bi can sıkıcı
bu akşam annemle babam tutturdu 23 oldun ben diyorum hayırrrrr ben 21 im kaydirigubbakcemile3 23 tü 21 di derken tabi benim gönlüm oldu kaydirigubbakcemile3
bunun için üzme kendini sakın boşver sende onların kutlamassın olur biterkaydirigubbakcemile3

bak büyüdüm anne kızmayı üzülmeyi beklemeyi biliyorum artık
kendime kızmayı ögrendim anne bak kızıryorum şuan kendime
21,yılım doldu bu alemde bugun kendimi buldum anne
uzaklardamıyım hayır değilim ama uzaklarda yaşamayı biliyorum anne

nasıl bir insan oldum böyle büyüdükce böyle oluyor insan herhalde
bende büyümeyi başardım sonunda anne
içimden gecenleri yazmayı becerebilirmiyimki
yaşadıklarımı ortaya dökebilirmiyimki aman neyse ne
oldugu kadarıyla yetinmeyi biliyorum artık anne

kimseye kızmıyorum sorun bende ama bu hayat oyun oynuyor bize
herkez kendi aleminde bende yaşamayı ögreniyorum anne
doğum günümde

doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah.
bu güzel gününde mutlu ol düşünme böyle şeyleri. üzme kendini.

arkadaşlarım yanımda olduğnuz için tşk ederim içimden gecenleri bazen yazarım sizinlede paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…