Doğum günüm için kıyafet,saç,makyaj önerilerinizi bekliyorum

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
Kızlar ben aranıza yeni katıldım ama forumu yaklaşık 1senedir takip ediyorum. Şimdi sizden bişey rica edicem eminim ki bein kırmayıp fikirlerinizi beyan edersiniz :KK43: bikaç hafta sonra 18. yaş günümü kutluycam ve hoslandıgım erkeğide davet ettim. Fakat kendime o kadar güvensizimki.. Beni beğenmiycegini düsünüp simdiden kasılıyorum. Yüzüm biraz problemli ve biraz zayıfım. Ama o gün cok göz alıcı olmak ve şu güvensizligimi kırmak istiyorum.. Giyim-kuşam makyaj vs ne olursa tavsiye verirseniz ve cesaret beni cok mutlu edersiniz:hooray: çok teşekkür ediyorum simdiden..

öncelikle mini bir elbise al kendine,topuklu yazlık ayakkabı olabilir altına,yaz işi olsun renkli falan elbise yani..bi de yüzüne uygun makyajı ve saçı uydur tamamdır,eğer dalgalı saçlıysan jöle sür ıslak gözüksün..değilsen de düz fön çektir,sakın uzak durma hadi allah yardımcın olsun canım...

rahat edemiyosan alış canım güzel bi elbiseyle topuklu hoş saçlar hafif makyaj ve gülen bi yüz istiyoruz:))) mutlu yıllar bu arada alkisalkisalkis

bence yasından abartıya kacma kesinlikle topuklu giyceksen de cok yuksek olmamasına dikkat et yasına uygun kıyafetini seç ve makyajını yap . elbisenin illa mini dekolte olmasına gerek yok bence içinde kendini iyi hissettiğin şık bi elbise olmalı ama doğum günü kızı olduğunu da göstercek seviyede dikkat çekici . saçına duz fon bence sönük durur saçlarına doğal dalgalı yaptırıp hacimli kullanırsan yüzünün zayıflığını da biraz kapatmıs olursun hem daha gösterişli durur yalnız boyle ıslak ıslak duranlardan yapma bence sıradan görünür . bikaç fikir olabilcek elbise modeli ve saç modeli koydum ama mesaj sayım yeterli değil galiba kısmetdeğilmiş =) . doğum günün kutlu olsun canım =)

bence yasından abartıya kacma kesinlikle topuklu giyceksen de cok yuksek olmamasına dikkat et yasına uygun kıyafetini seç ve makyajını yap . elbisenin illa mini dekolte olmasına gerek yok bence içinde kendini iyi hissettiğin şık bi elbise olmalı ama doğum günü kızı olduğunu da göstercek seviyede dikkat çekici . saçına duz fon bence sönük durur saçlarına doğal dalgalı yaptırıp hacimli kullanırsan yüzünün zayıflığını da biraz kapatmıs olursun hem daha gösterişli durur yalnız boyle ıslak ıslak duranlardan yapma bence sıradan görünür . bikaç fikir olabilcek elbise modeli ve saç modeli koydum ama mesaj sayım yeterli değil galiba kısmetdeğilmiş =) . doğum günün kutlu olsun canım =)

çok teşekkür ederim mesaj sayın yeterli olursa ve o zamana kadar doğum günüm gelmezse görmek isterim.. saçlarım kısa yani omzuma bile değmiyo. yüzüm zayıf degil ama vücut olarak zayıfım. o yüzden biraz daha beni derleyip toplayan bir elbise arıyorum..

bence abartılı makyaj yapma hafif ama güzel olsun.bide rahat edemeyeceğin kıyafetler giyme canlı renklerde yaza uygun güzel bir genç kız elbisesi ve yine rahat fazla topuklu olmayan yazlık ayakkabı giyebilirsin tatlım.böylece yaşında gösterirsin. saçların da tercihine bağlı kendine en çok hangi modeli yakıştırıyorsan öyle yaptır.ayrıca şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere.kaydirigubbakcemile3

Madem doğumgünü kızısın kırmızı dizüstü bir elbise ,alçak topuklu ayakkabı,siyah ince naylon çorap,postişle ensede dağınık topuzla gayet çarpıcı olursun.

X