Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba konuyu nereye açaçagımı bilemedim ama sizler yardımcı olursunuz bana biliyorum. Eşimin haziranda doğumgünü var evleneli 2 yıl olacak inşallah ilk doğumgünlerimizi sade bir şekilde yapmıştık .Busene bira özel olsun kalabalık vaya farklı olsun istiyorum ve pazartesiye dek geliyor 9 yıldır birlikteyiz hiç üzmemiştir beni ve nasip olurda işlemler yetişirsede bu sene kuzum asker(galiba kısa dnm) yani gitmeden bi süpriz olsun istiyorum.evde olursa nasıl bi organisazyon ve hazırlık yapmalıyım ne tür ikramlar hazırlamalıyım süslemeler falan nasıl olur yardım edin.bide iş yerinde öğle arasında ordakilerle süpriz yapabiliriz diye düşündüm ama sabahtan çiçek veya ismi yazılı kutuda çikolata göndersem nasıl olur.ve çikolata için bildiginiz bi site varsa mesaj atın lütfen.ve gönderidiğim hediyelere nasıl bi yazı yazmalıyım ki 9 yılı ona armagan edeyim onu çok seviyorum.hadi bana fikirler verin lütfen arkadaşlar... karışık yazdıysam da kusura bakmayın heycanlıyım ben ya.
Canım öncelikle, öğle arasında eşine sürpriz yapmak istiyorsan yani pastayı filan öğle arasında kesecekseniz, yanında yiyecek aperatif bir şeyler muhakkak olmalı. Çünkü; insanlar yemek yiyemeyecekler doğum gününü kutlarken ve aç kalmamaları lazım.. O yüzden kurabiye, çeşitli kanepeler ve sigara böreği olabilir bence (kişi sayısına göre doyacakları şekilde hesaplaman lazım)..
Onun dışında çikolata göndermeyi iyi düşünmüşsün, kalpli, meyveli çok hoş duran çikolatalar var onlardan sipariş etsen süper olur..
Eeee tabi bunun akşamı da olmalı bence..
Güzel bir yemek (tabi eşinin en sevdiklerinden) hazırla ve eşine seveceği ufak bir hediye daha al..
Öğle arasında oradaki arkadaşlarıyla bir süpriz yapmak güzel olabilir eğer iş birliği yapabileceğin arkadaşları varsa sen bir odaya saklanırsın orada hazırlanır her şey sonra birisi onu bir şey konuşmak için oraya çağırır süprizz ..
Akşam da evde baş başa güzel bir yemek ne güzel olur.
Evde süprizlerle karşılaşmasını sağlayabilirsin.
Oradan buradan bulacağı küçük hediyeler notlar ..
çok sağolun kızlar işyerinden tanıdıklarım var zaten çok kişide değiller pasta börek işi de kolay zaten ama ben öyle mutlu olsun istiyorum ki gördügünde ben yazdıktan sonra hem işyerinde hemde evi düşündüm evi nasıl süsleyebilirim ona özel bişeyler olsun istiyorum... hadi biraz daha fikir verin. fikir verenlerden Allah razı olsun
Bende bu sene evlendim... Evliliğimizin ilk senesi olduğu ve daha önce istediğim gibi sürprizler yapamadığım için bu sene doğumgününü baş başa kutladık sizin gibi. Gelecek doğum günü için planım tüm arkadaşlarını evimize davet etmek... Öğle arasında işyerine gitmeniz hem zaman açısından hemde hazırlık açısından sıkıntı yaratabilir... Fikir güzel ama içinize tam sinmeyecek bir ortam oluşabilir... O yüzden zaman kısıtlaması olmadan evinizde akşam ağırlamanız daha iyi olabilir...
Ben onun ya da ikimizin resminin olduğu bir pasta yaptırmayı planlıyorum... Yanında aperatifler illaki olur... Evi çok abartmadan süslemeyi ve tüm samimi arkadaşlarını çağırmayı planlıyorum... Hediye olarak ben ps3 düşündüm... Sende askerde yanında götürebileceği birşeyler alabilirsin... Sürprizini güzel bir geceyle sonlandırabilirsin... Ya da tüm gece sohbet edebilirsiniz geleceğe dair... Mektup yazabilirsin... Uzun süredir berabermişiniz fotoğraflarınızdan albüm yaparak her fotoğraf için yorumlar yazabilirsin( bu fotoğrafı burda çekindik,bunu çekinirken sana şunu hissediyordum vs gibi)... Puzzle yaptırabilirsin askere gitmeden beraber yapıp duvarınıza asabilirsiniz... Benim aklımdakiler bunlar tasarladıklarım