• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ♡doğum günü süsleri♡(kız bebek,1yaş)arıyorum.

yasemincc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
830
49
98
Kızımın doğum günü için kıyafet, ayakkabi, kapı süsü, parti için kullanilacak malzemelerden istiyorum.

Canım eeminonu ne git orada bulacağını düşü düşünüyorum mısır çarşısına git zaten görürsün gezerken

Canım eeminonu ne git orada bulacağını düşü düşünüyorum mısır çarşısına git zaten görürsün gezerken
Eşimle haftasonu gidersem gidebilirim. En son hamileyken gitmiştim çok kalabalik. Çok zor olmuştu. Şimdi bebekle düşünemiyorum oralari...

Eşimle haftasonu gidersem gidebilirim. En son hamileyken gitmiştim çok kalabalik. Çok zor olmuştu. Şimdi bebekle düşünemiyorum oralari...

Canim bizde mal almaya gidiyoruz Eminönü ne pazar günleri kapalı oluyor ya çoğu dükkan ama yarın yine oralardayim iyice bakarım oralara parti malzemeleri en güzel orada sekerlemeler suslemeler vs

Merhaba doğum günlerine butik kurabiye siparisi aliyorum.düşünürseniz whatsap veya ınstigram dan ulaşabilirsiniz 05533571370 örnek cesitlerimiz i gönderebilirim

Back