doğum günü sorunsalı

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
30
Arkadaşlar 13 nisan sevgilimin doğum günü 2 yillik bir ilişkimiz oldugu icin alınacak her türlü hediyeyi aldim kendisi elektronik herseyi cok sever acaba dijital fotoğraf çerçevesi mi alsam diyorum tabi yanina guzel bir kutu hazirlamayi düşünüyorum bide konum doğru yerde mi bilmiyorum ama bana yardımcı olun

Erkekler sevmez dijital çerçeve falan. Daha önce aldığın şeyleri tekrr alabilirsin yeter ki kullanabilsin. Gömlek, saat, güneş gözlüğü benimkinin favorileri :)

çerçeve hoşuna gitmez sanırım
gömlek
pantolon
çakmak
tesbih
kemer
saat
cüzdan
kol dügmesi
ayakkabı
eşofman takımı
hırka
kazak
vs şeyler daha çok seviyorlar

mrb..benimde erkek arkadaşımın 13 nisan doğum günü 2. senemiz saat almayı düşünüyorum ama bende nerden alacağımı bilmiyorum erkek saati almadım hiç
fotoğraflarınızla birşeyler yapabilirsin kutuyu da hazırlarsın yanına da pasta alabilirsin dilek feneri de alıp uçurabilirsiniz

Daniel Klein veya Swatch alabilirsin maddi durumuna göre saatlerde guzellesiyor tabi

kendi taktığı saatlerin de marka olduğun düşünmyorum saatten baska da yapacak bıseyım yok kıyafette aldım kutu da hazırladım kurabıyedee yaptım seker hamurundan. şal da yaptırıp isim yazzdırdım. sımdı de pasta alıp yanına bısey daha ıstıyorum.sen ne yaptın o kadarlık

Bahsettigim çerçeveyi aldim resimlerimizden slayt hazirladim icine gomlek aldim sıradan olmasin diye ayni gömlekten kendimede aldim feneriumdan kupa aldim bide plaket yaptirdim küçük küçük notlar yazip bir kutuda topladım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…