Arkadaşlar 13 nisan sevgilimin doğum günü 2 yillik bir ilişkimiz oldugu icin alınacak her türlü hediyeyi aldim kendisi elektronik herseyi cok sever acaba dijital fotoğraf çerçevesi mi alsam diyorum tabi yanina guzel bir kutu hazirlamayi düşünüyorum bide konum doğru yerde mi bilmiyorum ama bana yardımcı olun
saat nereden alabilir hangi markaErkekler sevmez dijital çerçeve falan. Daha önce aldığın şeyleri tekrr alabilirsin yeter ki kullanabilsin. Gömlek, saat, güneş gözlüğü benimkinin favorileri :)
mrb..benimde erkek arkadaşımın 13 nisan doğum günü 2. senemiz saat almayı düşünüyorum ama bende nerden alacağımı bilmiyorum erkek saati almadım hiçArkadaşlar 13 nisan sevgilimin doğum günü 2 yillik bir ilişkimiz oldugu icin alınacak her türlü hediyeyi aldim kendisi elektronik herseyi cok sever acaba dijital fotoğraf çerçevesi mi alsam diyorum tabi yanina guzel bir kutu hazirlamayi düşünüyorum bide konum doğru yerde mi bilmiyorum ama bana yardımcı olun
Daniel Klein veya Swatch alabilirsin maddi durumuna göre saatlerde guzellesiyor tabimrb..benimde erkek arkadaşımın 13 nisan doğum günü 2. senemiz saat almayı düşünüyorum ama bende nerden alacağımı bilmiyorum erkek saati almadım hiç
fotoğraflarınızla birşeyler yapabilirsin kutuyu da hazırlarsın yanına da pasta alabilirsin dilek feneri de alıp uçurabilirsiniz
saat nereden alabilir hangi marka
Bütçen oysa zorlamaya gerek yok tabi ama basit duruyor o fiyatta ki saatler en az 100 150 lirayi gözden cikarman lazim50tllik saat cok mu ucuz olmuş olur
50tllik saat cok mu ucuz olmuş olur
kıyafet almak istemiyorum bundan önce hediye olarak almıştım saat dusunuyodum ama bulamıyorumO fiyata kazak/gömlek/tişört olarak kaliteli şeyler bulabilirsin bence.
100 150 tllik saati de şuanlık sevgilim oldugu ıcın fazla buluyorumBütçen oysa zorlamaya gerek yok tabi ama basit duruyor o fiyatta ki saatler en az 100 150 lirayi gözden cikarman lazim
daniel klein 65 tlye saatleri var onlar nasıldırDaniel Klein veya Swatch alabilirsin maddi durumuna göre saatlerde guzellesiyor tabi
Haklisin o zaman baska bisey almayi dene ben doğum günü icin 200 tl harcadim yanu mecbur gozden çıkarmak zorundayiz100 150 tllik saati de şuanlık sevgilim oldugu ıcın fazla buluyorum
Bahsettigim çerçeveyi aldim resimlerimizden slayt hazirladim icine gomlek aldim sıradan olmasin diye ayni gömlekten kendimede aldim feneriumdan kupa aldim bide plaket yaptirdim küçük küçük notlar yazip bir kutuda topladım hepsinikendi taktığı saatlerin de marka olduğun düşünmyorum saatten baska da yapacak bıseyım yok kıyafette aldım kutu da hazırladım kurabıyedee yaptım seker hamurundan. şal da yaptırıp isim yazzdırdım. sımdı de pasta alıp yanına bısey daha ıstıyorum.sen ne yaptın o kadarlık