- 24 Ağustos 2013
- 38
- 5
- 36
- Konu Sahibi shoppingmaniac
-
Meraba kızlarr :) çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım varr :18:
Sevgilimin doğum günü var ama pasta konusunda kararsızım :26:
Biz sevgili olmadan önce internette paylaştığı ve beğendiği bi pasta fotoğrafı vardı acaba onun aynısını mı yapsam yoksa farklı bi türünü mü :26:
Onun paylaştığı fotoğraf şu; Eki Görüntüle 1190873
Diğer seçenekler de bunlar ve benzeri pastalar; Eki Görüntüle 1190885
Eki Görüntüle 1190884
Eki Görüntüle 1190887
İki katlı olan da çokk güzel ama iki katlı olması sorun, çünkü hem bitmez fazla gelir hem de yaklaşık 40 dakikalık bi yolculuk yapıcam pasta ve diğer götüreceğim malzemelerle :26:
off kararsız kaldım sizce hangisini yapmalıyım? Onun istediğinin aynısını yapıp sürpriz mi yapıyım yoksa diğerlerinden falan mı :18:
2. cisi çok güzel görünüyr
Evet farklı ve güzel bi pasta :)
Ben bu gidişle birden fazla pasta yapıcam heralde
FArklı pastadan ziyade farklı bi mekanda yapman hoş olabilir
Sürprizi planladım çok şaşıracağı bi plan yaptım inşallah sorunsuz bi şekilde gerçekleştiririm
Beni bütün sülalesi biliyor ama ben henüz tanışmadım bu yüzden onun ailesini tanıyan bi arkadaşından yardım alıcam
Arkadaşı ailesiyle konuşucak sürpriz yapıcaz vs ve o gün onların evinde kimse olmicak. Ben de doğum gününden önceki gün ona gelemeyeceğimi söylicem (geçerli ve iyi bir bahane bulup) o gelemeyeceğim için üzüle dursun ben planıma start vermiş olucam
O doğum günü sabahı ben gelmeyeceğim için evden çıkıcak ben de evlerine gidicem, odasını rengarenk balonlarla kaplicam, süslicem, yatağının üstüne uçan balon (olmazsa tavana yapıştırıla da bilir) kaplicam ve balonların iplerinin ucuna fotoğraflarımızı, notlar vs yapıştırıcam :)
Çeşit çeşit onun ben yaptığımda sevdiği yiyecekler kurabiyeler ve pasta yapıcam. Tabii ben tüm bu hazırlıkları videoya kaydedicem :)
Sonra ailesi sürprizden haberdar olduğu için onu bi bahaneyle eve çağıracaklar, benim evde olmuş olmam aklının ucundan bile geçmeyecek olan sevgilim odasına giricek vee bammo girince konfeti patlatıcam
Buna hiç ihtimal vermiceği için çookk şaşırıcakk tabii her şey videoya kaydolucak bu sırada ve sonradan izlediğinizde çok güzel anılar kalıcak size :)
Sonrası size kalmış dilediğiniz gibi eğlenin, dans edin, balonları patlatın (balonların içine notlar koyabilirsiniz), pinyata yapın veya satın alın, pastayı elinizle yiyineğlence kısmı sizin :)
Hmmm hediye kısmına gelince benim kafam bu konuda çok karışıktı çünkü bizim doğum günü yıl dönümü tekrar doğum günü ve sevgililer günü... olmak üzere üst üste geliyo ve hangisinde hangi hediyeyi alsam vs kafam çok karışmıştı
Allahtan yeni sezon Beşiktaş formaları imdadıma yetiştionlara aşık oldu çünkü ve ben de doğum gününde ona forma almaya karar verdim, arkasına da isim yazdırıp sipariş edicem
Hem doğum gününde ikimize özel değil de ona özel bi hediye olsun istiyodum bu çok iyi oldu
Ayrıca bi video hazırlicam, arkadaşlarımıza ona doğum günüyle ilgili bişeyler söylemesini isticem en son da ben bişeyler söylerim ve videomuz hazır olur :)
biliyorum klişe ve klasik ama hem anı olur hem arkadaşlarla eğlenceli olur ilerde de izleyince eski arkadaşlarımıza dair bi anı.. :)
bunu da beraber izleyebilirsiniz çok duygulanacaktır :)
bi doğum günü hediyesi fikri daha: Onsuz geçirdiğiniz doğum günleri için ona her yıla bir hediye alıp kutuya koyabilirsiniz (örneğin 20 yaşına girecekse 19 tane hediye, 1 yaş için emzik veya patik, 2 yaş için oyuncakvs... Böyle böyle 19 yaşa kadar geliceksiniz ve bu da 20. doğum günü hediyeniz olucak)
ama ben bundan vazgeçtim çünkü onu havalara uçuracak bi forma ve şaşkınlıktan gözlerini dolduracak bi sürpriz planım var
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar unuttuğum şeyleri hatırlarsam yazarım size daha :)
Hey maşallah
Umarım yapabilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler
Ha bir de tavsiye okkalı bir bahane bulun yoksa inanacağını sanmıyorum
Teşekkürleer
Aynen bence de, bahane olarak akraba ölümü çok mu ağır olur acaba
ayy yok öldü deme de falanca yakının hastanede diyebilirsin kan vermek lazımmış kanımı vereceğim de
Kan vermek olmaz çünkü ben veremem hastayım o yüzden onu bilirhmm olmadı ameliyat oldu derim :26:
gelmek ister mi acaba öyle şeylerde yanında olmak destek olmak falan.. O ihtimali de düşünmek lazım
gelmez o konuda sıkıntı yok(destek olmadığı için değil şimdi bizimkilerle tanışmadı falan,bi de otobüsle gelmesi falan gerek ben olsaydım hasta olan gelirdi ama gelmez sorun yok )
tamam o zaman kuzeniniz ya da abiniz ablanız varsa ona bir şey olsun merdivenden düşsün pat diye ya da hamile birisi varsa doğurdu deyin :)
Ay bende de ne yalancılıklar varmış be
hahahamile vardı da doğurdu bile hatta bizim evdeydi ama kaçtı o şans neyse artık ilk seçenekten bişeyler uydurucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?