• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Günü Menüsü

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
656
198
Merhabalar,
Haftaya kızımın 1. Yaşını kutlayacağız. Aile arasında olacak ama nerden baksanız 20 kişi varız büyükler olarak ve çocuklarda var. Menü olarak yaşlılarda olacağından çok hamur işi olmasın diyerek şöyle bir menü hazırladım ama yeterli olur mu? Başka neler yapılabilir? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Menüm şöyle olacak

Et kavurma ( kurbandan etlerim vardı bu gün için ayırdığım)
Pilav
Amerikan salata
Yaprak sarma

Pasta ( 2 katlı olacak)
Popkek
İçecekler

Merhabalar,
Haftaya kızımın 1. Yaşını kutlayacağız. Aile arasında olacak ama nerden baksanız 20 kişi varız büyükler olarak ve çocuklarda var. Menü olarak yaşlılarda olacağından çok hamur işi olmasın diyerek şöyle bir menü hazırladım ama yeterli olur mu? Başka neler yapılabilir? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Menüm şöyle olacak

Pilav
Amerikan salata
Yaprak sarma

Pasta ( 2 katlı olacak)
Popkek
İçecekler
Kutlama öncesi yemek yenecek heralde,mercimek çorbası ekleyebilirsiniz,yine börek,patates salatası da ekleyebilirsiniz yada patlıcan salatası olur meze çeşidini çok tutmak amaçlı,pastanın yanında kurabiye yapılabilir.

Merhabalar,
Menüm şöyle olacak

Pilav
Amerikan salata
Yaprak sarma

Pasta ( 2 katlı olacak)
Popkek
İçecekler

Yemek yenecek sanırım öncesinde çorba olabilir o zaman yoğurt çorbası :KK59:börek yakışır bu menüye ayrıca bir başka meze daha ekleyebilirsiniz havuç mor lahana yoğurtlu meze olabilir ya da patlıcan salatası:kk77:

Pastanın yanına ek olarak tuzlu kurabiyede ekleyebilirsiniz popkek de tatlı çünkü tuzlu seçenek gerekli gibi :oops:Çikolata sosuna batırılmış marsmallowları öneririm tam doğum günü için çocuklara birebir :KK16:

Yok öyle yemek tarzı değilde , srvis tabaklarına koyup ikram edeceğim..Ben de bir kurabiye çeşidi düşündüm bakalım az kaldı..teşekkürler..

Yok öyle yemek tarzı değilde , srvis tabaklarına koyup ikram edeceğim..Ben de bir kurabiye çeşidi düşündüm bakalım az kaldı..teşekkürler..
Eğer yemek tarzı değilse et kavurma ve pilavı ekleyin derim onun yerine meze çeişitlerini fazla yapın biraz kısır ve salata türleri poğaça ve börek ekleyin.

• Beğen
Reactions: ZOE
Eğer yemek tarzı değilse et kavurma ve pilavı ekleyin derim onun yerine meze çeişitlerini fazla yapın biraz kısır ve salata türleri poğaça ve börek ekleyin.
Eleyin olacaktı.:KK45:

Back
X