büyüklere maceralı kitap seti, küçüğe de bulmacalı yaşına uygun kitap seti
büyüklere telefon kılıfı, küçüğe de oyuncak
herkese tişört (bence en pratik)
Scooter küçüğü için çok iyi olurdu bu yaz çok görüp ağlamıştı bende bende diye :) ama artık sürecek hava kalmadı bide Corona dan dışarı çıkmamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince diğer fikirler de güzel teşekkür ederimlego diyecegim ama butceyi asar muhtemelen.
puzzle veya ailecek oynanacak masa oyunlari bence bu zamanda cok iyi gider.
cocuklar scooter, skateboard falan da severler ama pek imkanlari yok suanda.
Büyüğü için dün 2 tane kitap siparişi verdik öğretmen aracılığı ile ( yeni öğretmen - benim adım palyanco- ) keşke hemen vermeseydimbüyüklere maceralı kitap seti, küçüğe de bulmacalı yaşına uygun kitap seti
büyüklere telefon kılıfı, küçüğe de oyuncak
herkese tişört (bence en pratik)
4 üne de baktım son 2 su tam seçecekleri cinsten çok teşekkür ederimornek olarak su tarz oyunlari ben cok seviyorum, hem seyehatte de yaninda tasirken guzel oluyor, 5 ve 10 yas olanlar severler, sahsen master seviyesindeki oyunlari yapmakta ben zorlaniyorum, o yuzden 13 yasa da uygun diye dusunuyorum:
yine 13 yas icin de sevdigi bir dizi karakter falan varsa su tarz puzzle guzel olabilir:
4 üne de baktım son 2 su tam seçecekleri cinsten çok teşekkür ederim
Şu zamanda en iyi ailecek yapılacak aktivite bence çok iyi fikir hem zihin gelişir hem eğlenir heycanda oluyor bitirme isteği bir an önceay tam hediye mevsimi oldugu icin ben de ogullarima ariyorum, 4 ve 7 yas.
ben ortak alip bir lego seti dusunuyorum, ogullariniza ortak alip butceyi artirabilirsiniz de.
yine benim sipalar puzzle cok severler, bu sene 500luk puzzle denemesi yapsak mi diyorum, kucuk muhtemelen kisa sure sonra sikilir ama aile etkinligi gibi dusunuyorum.
Şu zamanda en iyi ailecek yapılacak aktivite bence çok iyi fikir hem zihin gelişir hem eğlenir heycanda oluyor bitirme isteği bir an önce
Legolara bayılırım ama ne ara bu kadar fahis fiyatlara ckti ya bu seyler.lego diyecegim ama butceyi asar muhtemelen.
puzzle veya ailecek oynanacak masa oyunlari bence bu zamanda cok iyi gider.
cocuklar scooter, skateboard falan da severler ama pek imkanlari yok suanda.