arkadaşlar benim 2hafta sonra kız arkadaşımın doğumgünü ona bir sürpriz yapmak istiyorum ama bılmıyorum napım hediye dışında bişi hoşuna gidicek herhangı bır sürprız yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar ıyı bır dostum ona guzel bı sürprız ısrıyorumda(ayrıca arkadaslar daha once kususmustuk sonra barıstık ama o bana gelıyor benı hıc cagırmadı barıstıgımızdan berı 3 4 ay oldu nerdeyse kardesıyle de tartısmıstım acaba buyundenmı dıyorum ama bılmıyorum o herzamn gelıyor annemel falanda ıyı anlasıorlar ama benı cagırmıyor hiç aılesınnıde ıstemedıgın dusunuyorum yasadıgımız tatasızlıklardan dolayı doğumgun yaklastı sızce gıtmelımıyım bılmıyorum gıtmedende bı süpris yapabılırım enıyısı dıe dusunuyorum ama bılemedım)
2 hafta sonra benim de bir arkadaşımın doğum günü.. biz evine baskın yapcaz.. mumu da kapının önünde üfletcez.. baya baya sürpriz şok bişey olcak..fotoğraflara yansıyınca süper oluyor sürprizler..
arkadaş çevrenizle de irtibat kurdunuz mu baskın hoş bir fikir olabilr? hediye olarak da öze l bir şey hazırlayabilirsiniz.. küçük bir deftere fotoğraflarınızı yapıştırır,güzel sözler yazar anılarından bahsedersiniz..
kolay gelsin şimdiden..
evet yaptık hemde tam gece 12de baskın yaptık genelde oyle yapıooz zaten ark.cevremzle ama ben bı sürpriz ıstıyorum bu soyeldıgınızı deneyebılırım tes.ederım =)bayanssulusmile