Doğum günü hediyesi sorunsalı

Eeeeee??

Ben parfüm aşığıyım giyecek elbisem olmasın ama illa o 3 kokum olsun
Belirttiğim parfümü eşim almamış olsaydı muhtemelen kafasında paralardim ve değiştirirdim. Her tene her parfüm kullanilmaz parfüm imzadır bence, sizi haklı buldum.

Ya evet parfüm seviyorum istediğim parfümde Versace crysal noir yeni versiyondu. Ben de zaten şuan Clinique aromatik White , chanel chance ve hypnotic pyson olmak üzere 3 parfüm var . İnsanlar neden almadın diyor stoğumu bitirmek istiyordum. Ve çok beğendiğim birşeyin eşimden düşünülerek gelmesini istemek suç mu

Daha iyi bir önerin varsa bekliyorum sephoraya gidince denerim ?

bu çok kişisel bir seçim. o yüzden net bi şey diyemiyorum ama Crystal Noir bana deodorant gibi çok basit ve tekrarlanan bir koku gibi geliyor artık.
eğer bi yerde deneyecekseniz hemen satın almayın. parfümü en azından 24 saat teninizde taşıdıktan sonra karar verin. hatta bu öneriyi abartarak şunu da diyebilirim ki gözünüze kestirdiğiniz parfümü ayın farklı günlerinde tekrar tekrar gidip deneyin. ayın döngüsü içerisinde kadın bedeni sürekli değiştiği için aslında kokulara da sürekli farklı tepkiler verir. o kokuyu gerçekten farklı kokluyoruz günler değiştikçe. en fazla 10 günlük periyotlarla gidip deneyin.
bir de bir parfüm için bir daha 1.5 yıl beklemeyin. hayat, bir parfümün size hediye edilmesini 1.5 yıl bekleyecek kadar uzun değil.

Of yine asla bir insanın istekleri, kendine layık gördüğü özel şeyleri olmasına asla hak vermeyenler toplanmış. Sen şükret asla böyle günleri hatırlamayanlar var diye savunmaya gelmişler. O adamlar işlerine gelen her şeyi nasıl hatırlıyor, her şeyi nasıl doğru düzgün olması gerektiği gibi yapıyor, iş dünyasında nasıl her hamleyi hesaplıyor ama nedense ağzınla istenen bir şeyi beceremiyor öyle mi? Ve biz de 1 tane karısına adam gibi istediği pastayı alamayıp bi de üstüne çocuk mumu alıp koyan adama şükretmek zorundayız. Herkes ot gelsin ot gitsin. Niye çünkü ağzıyla istedi ya her şeyi hak ediyor. Çok tuhaf gerçekten. Alacağı 1 tane parfüm onu bile kadini mutlu etmek için istediğini değil gitmiş başkasını almış. Kendine şiirler yazılmasını, yağmur yağınca kucaklarda taşınmasını hak ettiğini söyleyenler bile kadına bir güzel pasta, istediği parfümü fazla görüyor. Ha sizin ozelinizde siz de çok takmamışsınız ama benim başımda böyle biri olsa ben salak olduğunu düşünürüm mesela. Asla da kabul etmem o pastayla hediyeyi. Şımarıklık da değil, insanın hayatındaki kişiyi tanıması ve beğendiği şeylere önem vermesi bence bu.

Arkadaslarinizi niye cagiriyorsunuz 10 yasinda misiniz?

Anlatmak, anlaşılmak ve bunun bir ilerisi başka perspektiflerle konuyu derinleştirebilmek…
Ne kıymetli yazınız, şevkle okudum:)

Aslında o hareket noktası dediğiniz his, her birimizin içinde olan ‘bu dünyadaki iz’imizden başka bir şey değil.
Ayşe, Ahmet ya da Veli için geçerli olanın, bizde çalışmayacağını ve bunu karşıdakinin bizi sevme ve seçme duygusunun altında tanımak için uğraşısını, bizi biz yapan etmenlerin farkındalığını görmek.
Varlığımızı tanımladığımız şey ne ise; başkasının gözünde, yüreğinde yahut eyleminde, biriciklik duygumuzu yüceleştirdiği için bu öznel halimizi arıyoruz.
Çok yalın şekilde de haklıyız yahu:)
Sevgilerimle

yaaa bu arkadaş muhtemelen arkadaş vs de çağırmış ya istemiş ki herşey kusursuz olsun :)
anladınız siz beni
M Makyajpamugu sizin kadar ısmarlamalı doğum günü daha görmedim
doğum gününüz kutlu olsun

heh tam da bahsettiğim buydu benim de bir üst mesajda :)

Herşeyden önce çok haklısınız siz daha azıyla yetinmeye başladıkça karşı taraf hep daha asını teklif eder ilişkileri genelde böyledir. Sorun şu ki bir insanın yapabileceği gücü varsa ve yapmıyorsa buna kızarım bu doğru bir denklem değil benim için. Bir parfümü alıp bana torbaya koyup getirmesi kolay. Bir hediye paketi beklerdim içine yazılmış küçük bir not. 3. Doğum günüm birlikte kutladığımız bu zamana kadar hiçbirinde organize olamadı. Hiçbir hediyem hediye paketinde içinde güzel sözlerle çiçeklerle gelmedi. 6 aydır hediyemin yanında minik bir çiçek çikolata olsa hediye paketi olsa böyle şeyleri çok seviyorum diyorum. Bunu çekip sosyal medyaya atacak halim yok bu zamana kadar çok daha pahalı hediyeler aldı gidip paylaşmadım. Ama ruhuma da dokunmuş olur . Neyse insanlar hep yaa ne büyük dert diyor. Bugüne kadar güzel bir notsuz hediye paketsiz hiçbir özel gününü kutlamadım hep ihtiyacı olan istediği şeyleri almaya çalıştım. Ondan da böyle birşey beklemek suç olmamalı.

talep etmekten mi çekiniyorsunuz, yoksa talep ederken yeteri kadar açık olmayıp bazı yerleri onun akıl etmesi için boşluklar bırakarak söylediğinden mi beceremiyor?

talep etmekten mi çekiniyorsunuz, yoksa talep ederken yeteri kadar açık olmayıp bazı yerleri onun akıl etmesi için boşluklar bırakarak söylediğinden mi beceremiyor?
Bugün açıkça konuştum öncelikle teşekkür ettim. Daha sonrasına olduramadığı şeyleri söyledim. Senin özel günlerinde böyle davranmıyorum dikkat eder misin dedim. Şuan yine başaramadığı için depresyonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…