dogum günü hazırlığı

serapsait

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
4
0
86
Siirt
9 aylık oğlum var cok güzel bi dogum günü yapmayı düşünüyorum kış oldugu için evde olacak ne yapabilirim bana yardım edin

mrb cnm... ben iki bebiş annesi olarak tecrübelerimi anlatayım istersen... :)
kızımın da oğlumun da evde oldu doğum günleri...öncelikle candan erçetinin melek şarkısı eşliğinde bi slayt hazırladım.. doğumundan itibaren olan resimlerini koydum cd ye... o ekranda sürekli döndü durdu... izleyenlerin çok hoşuna gitti... apartmandan başlayarak evimizi balonlarla, süslerle süsledik... bizim konuklarımızın çocukları çok olduğu için, çocuklara ayrı olarak,çizgi film karakterli tabak, bardak, masa örtüsü, şapka, peçete aldık... onlara ayrı bi masa kurduk, çok hoşlarına gitti... kızıma da oğluma da o güne özel kostüm diktirdim.. kızıma mini mouse, oğluma spiderman.. son olarak konuklarımaza giderken küçük bi hatıra bırakmak için, küçük magnetli çerçevelerden aldım.. içine de bebişlerimin resmini koydum...güzel bi sepetin içinde, konuklarımıza armağan ettik... aklıma gelenler bunlar cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…