• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum fotoğrafınızı ücretsiz çekmek istiyorum

leylaolmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Merhaba,

Ben 2 yıl önce Çanakkale 18 Mart üniversitesi fotoğrafçılık bölümünden mezun oldum. Birçok alanda fotoğrafçı olarak çalıştım ama, yürekten istediğim meslek doğum fotoğrafçılığı. Fotoğrafçılığım ve çekimlerim konusunda hiç bir endişem yok fakat doğum fotoğrafçılığı yapmak için önce tecrübe edinmek gerekiyor bunun bilincindeyim. bu yüzden hiçbir ücret almadan çekimler yapıp emin adımlarla ilerlemek istiyorum.
Geleceğimle ilgili bu önemli adımda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Hem siz benim bu meslekle ilgili sağlam adımlar atmama yardımcı olacaksınız hemde en özel gününüzün tamamı ölümsüzleşmiş olacak :)
Özellikle beylikdüzü ve çevresinde (şehirdışı için çanakkale'de olabilir) doğum yapacak ve doğumuna az kalmış kişiler bana ulaşırsa çok sevinirim:)

ne şanslı size yakın olanlar...valla bi dünya para istiyolar doğum fotoğrafı çekmek için... ama çok üzüldüm ben bursada oturuyorum 3 hafta sonra doğumumda :( :( :( :(

konunuz içerik sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.
bilginize.

konu taşınmış ama konuya verilen cevaplar gözükmüyor bu konu 1 sayfa değildi..Yazdığımız cevapları da ekler misiniz?

evet hiç bir cevabı göremiyorum. hangi başlığa yazıcağımı bilemediğim için doğum yapıcak kişilerin girdiği başlıklara bi kaç tane yazdım. siz ne cevap yazmıştınız acaba

konu taşınmış ama konuya verilen cevaplar gözükmüyor bu konu 1 sayfa değildi..Yazdığımız cevapları da ekler misiniz?

evet hiç bir cevabı göremiyorum. hangi başlığa yazıcağımı bilemediğim için doğum yapıcak kişilerin girdiği başlıklara bi kaç tane yazdım. siz ne cevap yazmıştınız acaba

aynı başlık bi çok konuya açıldığı için hangisine yazdınız ben bilemem
4 ayrı konu vardı farklı bölümlerde
diğer 3 ü kapatıldı bu konu da fotoğraf bölümüne uygun olduğu için tarafımdan taşındı
diğer 3 konu aynı içerik olduğu için silinmiştir.
konu açarken aynı içerikli konuları tekrar tekrar başka konu başlıkları
altına açılması durumunda yapılması gereken işlem yapımıştır hepsi bu.

İlerde benimkini de çek :))

Daha ortada bir şey yok;ama yer kapayım dedim :66:

ben nisan 29da kısmetse ilk bebeğimi doğurucam doğumu bakırköyde yapıcam bir kızımız olucak
eğer senin içinde uygun olursa görüşürüz beim içinde farklı bir deneyim olur
başarılar...:)

aslında daha önce yazmıştım canım ama konu taşındığından yazdıklarımız gitmiş..:50:

Benim beklenen doğumum da mayıs ilk hafta gözüküyor şimdilik..Göztepe Medikal Park Hastanesinde doğum yapıcam inş. nasip olursa..Ben bir işte iyi olmak için tecrube kazanmanın şart olduğuna inanıyorum ne kadar çok pratik yaparsan o kadar fark yaratırsın.Tabi tecrube dediğin öyle oturduğun yerden olmuyor.Zamanında tecrube edinmem için fırsat verilmediğinden bende istediğim alanda kendimi geliştirememiş ve farklı iş alanına yönlenmek zorunda kalmıştım.Bu nedenle seni çok iyi anlıyorum.Eğer doğum tarihim senin için uygun olursa ve uzak olmaz dersen benimde doğum fotoğraflarımı çekebilirsin tatlım.Sen gelen teklifleri değerlendirip bize dönersin zaten :34:

Şimdiden gelişmek istediğin alanda başarılar :49:

mrb ben beylikdüzünde oturuyorum ve doğumum o civarda olucak hastanem daha kesinleşmedi çünkü
23 mayıs olarak görünüyo tarih ama değişkenlikte gösterebilir benim oğlum olucak nasipse
ayrıca abimin eşide 16 mayıs tarihinde medilifede doğum yapıcak ve kızı olucak tarih konusunda 1 hafta önce yada sonra olabilir muhtemel tarihleri yazdım

çok güzel çalışmalar yapabiliriz ev olarakta sana çok yakınız zaten:34:

Bu konuya daha evvel ben de cevap yazmıştım ama silinmiş diğerleriyle evet.
Ben de en erken 6nisan en geç 19 nisanda doğum yapacağım.
İstanbul Anadolu yakasındayım ümraniyede olacak doğumum .
Eğer o sıralar boş olursanız çok isterim ben de doğum fotosu çektirmek kısmetse tabi

Back