• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum fotografçısı

susuz123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
4.279
886
173
merhaba arkadaşlar ;
doğru yere mi konu açtım bilemiyorum ama ,doğum fotoğrafçısı önerisi yada böyle bir çekim yaptıran varmı aramızda ,eğer varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler

Cnm 15 gun oldu ben dogum yapali ben tuttum hem hastaneye geldi fotografcim 7 gun sonrada kostumlerle evde yaptik cekim..face sayfasi var bakin isterseniz..dilan polat ........... yazin cikar...muhakkak o anlari olumsuzlestirin

Merhaba..sinema.Tv mezunuyum. Haber kameramanligi yaptim. Kariyerime portre fotografciligi, düğün.nişan.kına gecesi fotoğraf ve kamera çekimleri ve.doğum.fotoğrafçısı olarak devam ediyorum..doğum.fotoğraf fiyatlarım yüksek kalite fotokitap paket dahilinde olmak üzere 500 ile 800 arasındadır. Gerçek bir uzmandan profesyonel ve uygun ücretle hizmet almak isterseniz bana yazın lütfen. esinesratoraman. 0534 521 24 51

Selamlar bende fotograf egitimi aldim istanbulda yasiyorum ihtiyaciniz olursa iletisime gecebiliriz. Acikcasi parayla cekmiyorum portfolyom icin cekmek istiyorum.

Back