Doğum doktoru ve özel sigorta

busraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
5
0
36
Kocaeli
ARKADAŞLAR mrb.şu aralar özel doğum sigortası araştrmaktayım ve acıbadem sigorta yaptrmayı düşünüorum doktor olarakda Kocaeli acıbadem hastanesindeki Dr.Yıldız Tunçay'a gitmeyi düşünüorum dr hakkında hiç bi bilgim yok giden varrsa bilgi verebilir mi??bide sigorta hakkında

Özel sigortayı ben de yaptırmak için araştırmıştım ama cogunda söyle bisey var, sigorta yaptırdıktan sonra 1 yıl icinde hamile kalmamak lazım, yoksa kapsamıyor, hatta kapsaması için de 2. Yıl sigortayı tekrarlamak gerek. Yalnız dün bir arkadasım söyledi kapsamasa da, Sigorta'nın geçerli olduğu hastanelerde indirim alabiliyormussun. Bazı sigortalar da 6 aylık bir süre istiyor, hamilelikten önce. Niyetin varsa bir an önce araştır derim.

nergis hnm bugün görüştüm sigorta şirketiyle sigortayı başlattığım tarhten başlayarak 5 ay hamile kalmama şartı var 5. aydan sonra karşılıolar..ben izmitte yaşıorum yıldız hnm hakkında bilgi almak istiorum ??

Merhaba,bende iki sene önce çok araştırmıştım ve koç allianz yaptırdım. Sigorta tarihinden itibaren 4 ya da 6 aydı sanırım hamile kalmama süresi. İstanbuldaki bütün A grubu hastanelerde geçiyor, ben memnunum.

merhaba, bende hamilelik için sigorta yaptırmıştım en düşük limitten 1 yıl süre vardı
1 yıl sonra üst limite geçtimn ve hamileyim memnunum sigortadan

benim sigortam da acıbadem
1 sene bekleme süresi var
acıbadem sigortada dogumlar acıbadem hastanesinde olacaksa limitsiz
farklı hastanede yapacaksanız limiti var
bir de eger mesela kontrolleri de kapsayan bir police sectiyseniz
her kontrolu acıbadem de yaptırmanız gerekiyor
atıyorum hamilelikle ilgili bir testi baska bir kurumda yaptırdınzı limitsizden cıkıp limitliye düsüyor dogum teminatınız
ama eger acıbadem de yapacaksanız dogumu acıbadem sigorta avantajlı
yalnız acıbadem sigortanın dezavantajı
kafalarına göre sacma sapan zamlar yapıyor olusları
ben ılk sene daha kapsamlı bir police yaptırmıstım esimle beraber
benimlini degil ama bir kere bile sigortasını kullanmayan esimin police fiyatını yüzde 50 artırdılar
esim cıkınca da
benim policemi aynı sekilde devam ettirmediler bana da bir yüzde 50 zam verdiler
o yuzden ben de policemin icerigini düsürmek zorunda kaldım
eskisinde dogum artı mutad kontrolleri iceren bir policem vardı
simdikinde ise sadece dogum iceriyor
dier tüm ultrason vs icin ekstra para oducem
soyle ki
ayakta tedavi planınız olmasa bile
doktor kontrolü 180 lira iken sigorta indirimi ile 90 lira oduyorsunuz
ben hamile kalıp kalmayacagım garanti olmadııg icin sadece dogumu iceren deva ettirdim ki aslında oyle yaptırdıgım iyi olmus
cunku dogumum bir sonraki seneye kalıcak 3. sene sigorta yaptırcam
ama hamilelik icin gidicegimi muayenelerden anlayacakları icin ne kadar zam yaparlar bilemiyorum tabi
acıbadem sigorta ile ilgili cok sikayet var o konuda ama ben br kere baslamıs bulundugum icin devam ettiriyorum
sigorta yaptırmadan once cok iyi arastırmanızı tavsiye ediyorum
sigorta sirketleri ürünü satana kadar cok iyi konusuyorlar
ama sonra siz pesininizden kosmanız lazım

çok teşekkür edeerim verdiğiniz bilgiler için bu edindiğim bilgilerle sigorta acentesinde daha detaylı konuşBİLİRİM...BEN ayakta tedaviyide kapsasın istiıorum acıbadeem hastanesinde tüm kontrollerimi yaptırıcm umarım pişman olmam...

Acıbadem sigortada bekleme süresi bir yıl diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Bir de acıbadem sigorta ile ilgili duyduklarıma göre 2. yıl doğum teminatına zam yapıyorlarmış. örneğin bu sene 3bin tlye doğum teminatı alıyorsan seneye 4bin tl bayıl diyebilirler. fiyatı bir sonraki sene arttırmayacaklarını garanti etmelerini iste bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…