Evet korumadık. Çünkü bu bebeğimiz 6 sene sonra oldu tedavi ile. O yüzden 2. Hemen olmaz diye. Az önce de klüpte başka bi form da okudum hamile kalan oluyor diye. Bende başına böyle birşey gelen var mı onu merak.ettimKorunmadınız mı, neden böyle bir şüpheniz var?
süt korur diye bişey yok korunmasız ılıskıde gebe kalma ıhtımalınız herzaman var adetınız yeni düzene gırdıyse geç yumurtlandınız belkı de..bıraz daha bekleyın bırkac gun yıne olmadıysanız kan verın ama hamıle olsanız dahı cocugunuzu sütten kesmeyin öyle bişey de yok emzirebilirsiniz deHerkese slm. Eylül 21 de doğum yaptım. Ekim, kasım 29 unda düzenli adet oldum . Aralık 29 da tekrar adet olmam gerekiyordu düzenli düzenli. Fakat ocak 29 olacak daha adet olmadım . Demem o hamile kalma ihtimalim var mı? Adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı . 7 gün geçince tekrar yaptım yine negatif çıktı. Şimdi de adet olacak gibi Şancı giriyor başım dönüyor midem de çok hoş değil. Süt korur diyorlar hep ama bende endişeliyim. Doğumdan sonra böyle olan oldu mu ?
Herkese slm. Eylül 21 de doğum yaptım. Ekim, kasım 29 unda düzenli adet oldum . Aralık 29 da tekrar adet olmam gerekiyordu düzenli düzenli. Fakat ocak 29 olacak daha adet olmadım . Demem o hamile kalma ihtimalim var mı? Adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı . 7 gün geçince tekrar yaptım yine negatif çıktı. Şimdi de adet olacak gibi Şancı giriyor başım dönüyor midem de çok hoş değil. Süt korur diyorlar hep ama bende endişeliyim. Doğumdan sonra böyle olan oldu mu ?
Sütün koruma gibi bir işlevi yok. Bebeği dört aylıkken hamile kalan arkadaşım var. Bundan sonra korunun bari, bebeğiniz biraz büyüsün en azından.Evet korumadık. Çünkü bu bebeğimiz 6 sene sonra oldu tedavi ile. O yüzden 2. Hemen olmaz diye. Az önce de klüpte başka bi form da okudum hamile kalan oluyor diye. Bende başına böyle birşey gelen var mı onu merak.ettim
Sut korumuyor ben dahil emzirirken hamile kalan cok kisi varBende süt korur mı gerçekten onu merak ediyorum
Çok şükür adet oldum .Sut korumuyor ben dahil emzirirken hamile kalan cok kisi var
Ya ben ilk 3 ay düzenli adet olunca adetim düzene girdi diye sevinmiştim. O yüzden hamile olmaktan endiselendim. Ama deidginiz gibi galiba adetim düzene girmemis . Afedersiniz camur gibi leke geldi zaten saçma sapan anlamadimSüt korur hikayesi tamamen şehir efsanesi. Ama adetleriniz daha düzene girmemiştir. Benim bebeğim 8 aylık hala düzenli değil. Korunduğum halde her ay stres yaşıyorum
Evet aynen benim de öyle oluyor. 1 yıl düzensizlik olması normalmiş. Düzene girse de rahatlasakYa ben ilk 3 ay düzenli adet olunca adetim düzene girdi diye sevinmiştim. O yüzden hamile olmaktan endiselendim. Ama deidginiz gibi galiba adetim düzene girmemis . Afedersiniz camur gibi leke geldi zaten saçma sapan anlamadim
Tekrar yazma gereği hissettim. Ben bahsettiğiniz gibi leke şikayetinden dolayı doktora gittim bugün. Rahim ağzında yara varmış. Şikayetleriniz devam ederse siz de Bi doktora gözükün bence. İhmal etmeye gelmiyor.Ya ben ilk 3 ay düzenli adet olunca adetim düzene girdi diye sevinmiştim. O yüzden hamile olmaktan endiselendim. Ama deidginiz gibi galiba adetim düzene girmemis . Afedersiniz camur gibi leke geldi zaten saçma sapan anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?