- Konu Sahibi sehzadeeeannesi
-
slm oncelıkle allah kurtarsın
bebek ıcın
1.cıtcıtlı badı,pıjama takımı,eldıven.sapka,bez,corap,battanıye,bıberon,emzık
gıysılerden 2 takım,bez 5-6 tane,bıberon bazen hemen sut gelmıyo yada yetmıyo ozaman hemsıreler mama verıyorlar eger sızın bıberonunuz yoksa hastanenınkını kullanıyorlar ,emzıkte ılk gunden alırsa ınanın sonrasında cok rahat edersınız emzık annelerın kurtarıcısıdır bunlar bebek ıcın yeterlıdır.cunku normal dogumda yatırmıyorlar
anne ıcın
1.onden dugmelı gecelık rahat emzırmek ıcın (2 takım olsun kanamanız cok olur altınız batarsa degıstırmek ıcın)
2.emzırme sutyenı
3.corap
4.terlık
5.hasta bezı ama yanlardan bantlı olanlar veya ped ama hasta bezı daha rahat oluyor hıcbıryerınız batmıyor
6.sacınıza kırmızı sac bandı,tac,toka
dogumunuz normalmı sezeryanmı devlet hastanesımı ozelmı bunları belırtmemıssınız ama eger devlet ıse cantanıza 1kutu parol da koyun derım.eskıden devlette cok agrı kesıcı vermıyorlardı
aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olmustur
Allah yardımcınız olsun
öncelikle iyi dilekleriniz için tşk ederim. kronik kan rahatsızlıgım oldugu için dogum edirne devlet üniversitesi tıp fakültesinde olacak ve bebegi seyeryanla alacaklar. önümüzdeki hafta edirneye dogum için randevu almaya gidecegiz artık bebegi hangi haftada alacaklarını bilmedigim için hazırlıkları yapmak istedim ne olur ne olmaz. sezeryanda kaç gün yatırıyorar?
Arkadasim ben en lazim olmaz dedigim dis fircasini esimi eve gonderip aldim ilk onu koymani tavsiye ederim kendine pijama takimi onden dugmeli. Cocuga bol bol bez citcitli badi mevsime gore uzun kollu veya kisa kollu kendine havlu el havlusu terlik cocuga ortu uzerine islak mendil iste hastanelik cocuk kiyafeti eldiven corap. Ben cok sey koydum iyiki koymusum 3 gun hastanede yattim kendimi hazirlamistim
o zaman bende en iyisi tedarikli gideyim çünkü ben çanakkalede yaşıyorum dogum edirnede olacak eşimi öyle eve gönderme gibi bir lüksüm olmayacak maalesef:) tşk ederim tavsiyelerin için.
güzel bir konu başlığıözellikle bizim gibi ilk kez doğum yapacaklar için Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOT
AMİN canım seninde İnsallah. ilk bebek tecrübe oluyor insana ikinci bebege artık hazırlıklı oluruz:) sen daha yolun başındasın hamileligin keyfini cıkart dogum yaklaştıkca insan bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyor karmaşık duygular içinde oluyor. Tek beden olarak son haftalarım bebişimle. Cinsiyeti belli mi bebeginin? benim 16 haftalıkken belli olmuş du.
evet fotograf makinası oda cok önemli en güzel anları ölüümsüzlestirmek lazımFotoğraf makinesini de unutmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?