Doğuma Hazırlık Doğum çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnternette çok güzel listeler var.
Bebeye bol tulum koyun. Bazı bebeler 5 6 kere kaka yapıp batırabiliyor. Eksik olmasında fazla olsun

Doğumda hemşireye vermek için bir hastane çıkışı poşetle içine bezde koy, diğerlerini hastane çantana kendi isteğine göre yerleştir😀
4 veya 5 takım bebek kıyafeti, 2 tane örtü koy, bezlerinin ve maması süt yetmez diye istiyolarlar, kendin için çamaşır, gecelik ve pijama takımı eşofman artık ne varsa, hastane bezi büyükler için
Emzik, biberon, temiz su, pamuk
Aldıysan süt sağma aleti çok işine yarar
Bazıları büskivi bardak felan da koyuyor, birde su ısıtıcı bibeonu ve emziği strelize etmek in büyük bir kap kapaklı olsa iyi olur, ıslak mendil, ben çarşaf felan da götürmüştüm kendi yatağıma sermiştim 😀

Peki anne bebek çantasını nasıl aldınız ilk gebeliğim en rahat kullanışlı nasıl almak gerek

Peki anne bebek çantasını nasıl aldınız ilk gebeliğim en rahat kullanışlı nasıl almak gerek
Ben şu yandan askılı lardan aldım ama tavsiye etmem, sırt çantası daha kullanışlı şimdi ikinci gebeliği sırt çantası aldım. Şöyle mesala bir yere gitcen arabaya takıyorsun sallanıp ayağına çağrıyı nereye koyacağını bilemiyorsun sırt çantası en iyisi✔️ben eşiminde takması için normal spor sırt çantalarında aldım anne bebek sırt çantası almadım, sonuçta dışarıda oda takıyor komik duruyor, taşıyası gelmiyor bu yeni aldığımı beğendi takarım diyo😀hastane için küçük el valizi yada normal küçük valiz hazırlayabilirsiniz. Ben bir tane küçük normal valiz birde sırt çantası hazırlıcam daha 34 haftalığım ✔️

Ben şu yandan askılı lardan aldım ama tavsiye etmem, sırt çantası daha kullanışlı şimdi ikinci gebeliği sırt çantası aldım. Şöyle mesala bir yere gitcen arabaya takıyorsun sallanıp ayağına çağrıyı nereye koyacağını bilemiyorsun sırt çantası en iyisi✔️ben eşiminde takması için normal spor sırt çantalarında aldım anne bebek sırt çantası almadım, sonuçta dışarıda oda takıyor komik duruyor, taşıyası gelmiyor bu yeni aldığımı beğendi takarım diyo😀hastane için küçük el valizi yada normal küçük valiz hazırlayabilirsiniz. Ben bir tane küçük normal valiz birde sırt çantası hazırlıcam daha 34 haftalığım ✔️
Bende 28 haftalığim ufak ufak bakmaya başladım açıkçası ilk olunca insan bilmiyo bazı şeyleri kullanışı nasıl olur ne olur teşekkür ederim fikir için allah kurtarsın sizide 😊

dün bende çantamı hazırladım.
bebek için 2 tane hastane çıkışı bebek bezi 4-5 tane zıbın koydum
kendim için 2 tane pijama takımı terlik hasta bezi çorap iç çamaşırı koydum.
başka ne koymam gerekiyor bilemedim.

Back
X