doğum çantası hazırlıkları

kızlar çok kararsız kaldım çantanın içine havlu ve şampuan koymalı mıyım??? normal doğum olursa bir duş alıp rahatlamak amaçlı???
bende normal yapmıştım bi gün kaldım sadece ve bir gün banyo yapma demişti doktor.epidural olmuştum iğne yeriyle ilgiliydi sanırım.

Kizlar kücük Kur'anlardan alın hastanede bebegin yanina koymak icin 1 gun kaliniyo cok degil ama olsunn
Aaa evet sagol canım zemzem ve hurma alacaktım zaten Kur'an da alayım. Bu arada dogum tarihlerimiz de yakınmış:) Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah. Bir avazda kavuştursun bebeklerimize.

bende normal yapmıştım bi gün kaldım sadece ve bir gün banyo yapma demişti doktor.epidural olmuştum iğne yeriyle ilgiliydi sanırım.
olabilir canım doğru söylüyorsun.şartlar uygun olursa hastaneye gitmeden önce bir duş alırım artık.kendimi kötü hissedersem ıslak mendille silinirim:)

kızlar hurmayı bebek için mi alacaksınız???kimileri bebeğin ağzını ilk zemzemle aç diyor kimisi hurma ile aç diyor:SSS

kızlar hurmayı bebek için mi alacaksınız???kimileri bebeğin ağzını ilk zemzemle aç diyor kimisi hurma ile aç diyor:SSS
Bebek icin de kendim doguma yakın yemek icin de alicam zaten canım. Evet peygamber sünnetiymis hem bir iki damla zemzem damlaticaz ağzına hemde hurmanın icinden damağına sürücez insallah.

Bebek icin de kendim doguma yakın yemek icin de alicam zaten canım. Evet peygamber sünnetiymis hem bir iki damla zemzem damlaticaz ağzına hemde hurmanın icinden damağına sürücez insallah.

ay inşallah canım ya ALLAH nasip ederse bizlerde sünnete uyarız.hem biran önce gelsin istiyorum.hemde acaba bebeğime iyi bakabilecek miyim? endişesi var:)

Bebeğime aldıklarım:

- 2 ince 1 kalın battaniye

- 2 tane 5li hastane çıkışı

- 3 tane çıtçıtlı body

- 2 tane tulum

- 1 alt üst takım

- 1 yedek eldiven ve patik

- 1 yelek

- 4 ağız bezi

- Pişik kremi

- 1 numara bez

- Islak mendil