- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 38
-
- Konu Sahibi gizemli_mor
çok iyi olmuş ankarada yapsa keşke :)O zamana kadar hepsini hallederiz insllhhhmersin valiligi 3 gunluk idari izin verdi sıcaklar nedeniyle hafta sonuyla birlik te 5 gunluk tatilim varrr cok sukur o arada hepsini halledicem
O zamana kadar hepsini hallederiz insllhhhmersin valiligi 3 gunluk idari izin verdi sıcaklar nedeniyle hafta sonuyla birlik te 5 gunluk tatilim varrr cok sukur o arada hepsini halledicem
Benim heyecanlaninca strese girince vs birden tasikardi m oluyor. Aslında nefes egzersizi yapmam lazım. Kitabı tavsiye edermisin
Bende yanımda annem ve eşim yetisirse eşim olsun istiyorum zaten annem kalp ve şeker hastası korkuyorum eşimi daha fazla istiyorum ama olmicak galibacanım tavsiye ederim . ama işte çoğu şey Türkiyeye uymuyor özellikle devlet hastanelerine :) mesela yanında mutlaka doğum koçu (partneri) olsun diyor. benim hastanem kabul etmez artık her işi kendim üstlenicem :))) psikolojik olarak olumlu motivasyon sağlıyor.
Bende yanımda annem ve eşim yetisirse eşim olsun istiyorum zaten annem kalp ve şeker hastası korkuyorum eşimi daha fazla istiyorum ama olmicak galiba
Eger annemin tanıdığı biri olursa girebilecek ama bol bol ağlayıp eşimi isticembende eşimi istiyorum canım ama devlete gittiğim için almicaklar
Canim ben sağlıkçıyim. Uyku teknisyeniyim ama hem spinal hemde epiduralle ilgili az cok bilgim var. Uygulatan arkadaslardan da aldığım yorumlar var tabi. İyi bi anestezi Dr u uygularsa hic bir sıkıntı olmaz ama elbette az da olsa riski olacaktır. Bu arada arkadaşlarım sonrasında cok ciddi bas ağrısı oldugunu uzun zaman geçmediğini söylediler. Bunun nedeni de omuriliğe uygulanan iğnenin yerinden beyin omurilik sıvısının sizmasidir. Bunları göze alabilirsen uygulatabilirsin. Sağlıklı ve kolay bi dogum dilerim Allah senin ve bebisinin yardımcısı olsun insallah.Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annem aradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icin endiseleniyor istee bilmiyor pekk
Normal doğum olursa zaten bir gün kalır taburcu olursun canım. Bende normal doğum yapicam inşallah bi aksilik olmazsa. Gerek olmaz diye düşünüyorum çünkü ilk doğumumda normaldi akşam doğum yaptım sabah 11 de taburcu oldum.kızlar çok kararsız kaldım çantanın içine havlu ve şampuan koymalı mıyım??? normal doğum olursa bir duş alıp rahatlamak amaçlı???
ne bileyim işte tecrübesizlik böyle birşey:))) doğumdan sonra emzirme evresinde çok terleniyor dediler.birde resim falan çekilecek ya işte o yüzden duş almak iyi olur mu diye düşündüm.Normal doğum olursa zaten bir gün kalır taburcu olursun canım. Bende normal doğum yapicam inşallah bi aksilik olmazsa. Gerek olmaz diye düşünüyorum çünkü ilk doğumumda normaldi akşam doğum yaptım sabah 11 de taburcu oldum.
Yinede sen bilirsin tabiki canım altı üstü bi şampuan bi havlu çantamda ne yer tutacak dersen al dursun bi kenarda :) senin az da kalmış doguma sıcaklara denk geliyo terleme olayı iki kat olabilirne bileyim işte tecrübesizlik böyle birşey:))) doğumdan sonra emzirme evresinde çok terleniyor dediler.birde resim falan çekilecek ya işte o yüzden duş almak iyi olur mu diye düşündüm.
allah razı olsun canım. evet sıcaktan uyuyamıyorum yattığım her yer yanıyor sankiYinede sen bilirsin tabiki canım altı üstü bi şampuan bi havlu çantamda ne yer tutacak dersen al dursun bi kenarda :) senin az da kalmış doguma sıcaklara denk geliyo terleme olayı iki kat olabilirAllah bi avazda sag salim bebisine kavuşmanı nasip etsin insallah