- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
-
- Konu Sahibi gizemli_mor
Söylerim tabi ki bizler de birbirimize dua edelim :) hayal bile edemiyorum ki o anı o mutluluğu tarifi yok gibi. Bi an once de gidip görmeyi istiyorum bu sıcaklarda biraz zorlanacagim ama mecbur :)ayyy ne güzel dua etsin bizim için canım söyler misin :)) bizede nasip olsun inşallah. hayalimde hep doğumhane kapısından kucağımda meleğimle çıkmayı hayal ediyorum :))
Söylerim tabi ki bizler de birbirimize dua edelim :) hayal bile edemiyorum ki o anı o mutluluğu tarifi yok gibi. Bi an once de gidip görmeyi istiyorum bu sıcaklarda biraz zorlanacagim ama mecbur :)
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin :) yok başlamadım daha erken değilse yiyeyim çok severim zaten günde kaç tane yemek gerekir? Bir de egzersiz derken :)) ya ben çok tembel oldum bi de bel fitigim var iyice kötü oldum napcam bilmiyorum :)edelim canım :) nasipse bir sonraki hafta izne çıkıcam evdeyken bol bol dua için vaktim olucak :) seninle nerdeyse aynı günlerdeyiz. hurma yemeğe başladn mı ? egzersiz falan ?
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin :) yok başlamadım daha erken değilse yiyeyim çok severim zaten günde kaç tane yemek gerekir? Bir de egzersiz derken :)) ya ben çok tembel oldum bi de bel fitigim var iyice kötü oldum napcam bilmiyorum :)
Ya Perine masajini diğer konu da konusmuslardi bi kaç kişi yapmaya cesaret edemem dedi bende korktum nasıl yapıldığını falan hiç bilmiyorum korkudan da bakamiyorum bir garip hallerdeyimCanım duası varmış sanırım ve tek sayılarda yemek lazımmış 3-5-7 gibi . Bende yemeğe başlamadım daha erken diye. Egzersiz falan derken perine masajı falan demek istemiştim ama onun içinde erken :)
Ya Perine masajini diğer konu da konusmuslardi bi kaç kişi yapmaya cesaret edemem dedi bende korktum nasıl yapıldığını falan hiç bilmiyorum korkudan da bakamiyorum bir garip hallerdeyim
Canım ben depend aldım.külot gibi olanindan bi kutu.10 tane cikiyo zaten hastaneden de veriyorlar ilk iki gün için.sonrada ped kullanırım diye düşünüyorum.kızlar hasta bezi aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız kaçtane kullanılır
O zamana kadar hepsini hallederiz insllhhhBende havuç mobilyadan tek beşik aldım canım tekzenden dolap alıyoruz bugün bu hafta çamaşır yıkama yerleştirme islerini bitirmem lazım zira doktor 25 agustostan sonra agirlasirsin ondan sonra beklemeye başlarız dedi panik oldum :)
Benim heyecanlaninca strese girince vs birden tasikardi m oluyor. Aslında nefes egzersizi yapmam lazım. Kitabı tavsiye edermisinhypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyorum şuan nefes egzersizlerindeyim daha oraya gelmedimiyice bilgiye sahip olup denemeyi düşünüyorum .
ayy izmirdede olur mu acaba nereden öğrendiniz izinli oldugunuzuO zamana kadar hepsini hallederiz insllhhhmersin valiligi 3 gunluk idari izin verdi sıcaklar nedeniyle hafta sonuyla birlik te 5 gunluk tatilim varrr cok sukur o arada hepsini halledicem
keskeee olsa izmirde de...ayy izmirdede olur mu acaba nereden öğrendiniz izinli oldugunuzu
http://www.milliyet.com.tr/anne-ve-...um---1-yas--pembenar-yazardetay-aile-1787830/ canım ben bu lısteden yararlanmıstımmerhaba,Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin kızlar.
kardeşimin eşi de eylülde doğum yapacak.
kendi işyeri var ve çok yoğun.
bir kaç haftaya izne ayıracak kendini.
belli bir listeniz var mı alış veriş için?
bebeğin cinsiyeti daha yeni kız dendi.
ve hiç bir şeyi yok.
sağol cnm bende alsam iyi olacak onları, gece pedi alıcam hasta bezinden sonra kullanmak için, pjama gecelik sabahlık koydum 5 tane çamaşır koydum 2 tane emzirme sutyeni normal atlet terlik çorap o kadar stresliyim artık zaman daralıyorCanım ben depend aldım.külot gibi olanindan bi kutu.10 tane cikiyo zaten hastaneden de veriyorlar ilk iki gün için.sonrada ped kullanırım diye düşünüyorum.
SAĞOL CANIM.:)http://www.milliyet.com.tr/anne-ve-...um---1-yas--pembenar-yazardetay-aile-1787830/ canım ben bu lısteden yararlanmıstım
Canim mersin Valiliği dun yazi yayinladi bizim mudurde madem valilik vermiş o izni ii tatiller o zaman dediayy izmirdede olur mu acaba nereden öğrendiniz izinli oldugunuzu