doğum çantası hazırlıkları

bende aynı durumdayım daha hiç bişeyim hazır değil 19 agustosta izne ayrılıcam o zaman hazırlamayı düşünüyorum bakalım bebiş erken davranıp gelmezse o zamana:)

bende 17 ağustosta ayrılcam 2 hafta yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum 3 eylülde doğum iznine ayrılcam ama o zamanda ev temizliği falan beşiği getirttircem falan çok iş varrrr keşke daha önce alımlara başlasaydım diyorum :) Allah kolaylık versin canım hepimize.

ya
bende 17 ağustosta ayrılcam 2 hafta yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum 3 eylülde doğum iznine ayrılcam ama o zamanda ev temizliği falan beşiği getirttircem falan çok iş varrrr keşke daha önce alımlara başlasaydım diyorum :) Allah kolaylık versin canım hepimize.
ben daha önce başlardım ama eşimin işi ile ilgili sıkıntılarımız vardı bütçe ayıramadık o alışverişe o yuzden bu zamana kaldı temizlik işinide ben yapamıcam sanırım annemden yardım alıcam çünkü şuan bile kasıklarımdan eğilemiyorum rabbim yardımcımız olsun çok az zamanımız kaldı:)

ya

ben daha önce başlardım ama eşimin işi ile ilgili sıkıntılarımız vardı bütçe ayıramadık o alışverişe o yuzden bu zamana kaldı temizlik işinide ben yapamıcam sanırım annemden yardım alıcam çünkü şuan bile kasıklarımdan eğilemiyorum rabbim yardımcımız olsun çok az zamanımız kaldı:)

aynen canım annelerimiz sağolsun temizlik konusunda bende yardım alacağım :)

Kizlar cantam geldi bugun. Baya begendim. Ama simdi diyorum ki dolabini aliyim camasirlari yikayip yerlestirmeye baslayim. Onlari yikadigimda yerlestiricem hazirlicam cantayi. Hep erteleniyor hep :KK43:

Eklentiler

• 20150722_151844_HDR.jpg
    20150722_151844_HDR.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 183
Kizlar cantam geldi bugun. Baya begendim. Ama simdi diyorum ki dolabini aliyim camasirlari yikayip yerlestirmeye baslayim. Onlari yikadigimda yerlestiricem hazirlicam cantayi. Hep erteleniyor hep :KK43:
Canim en keyifli yani o dolabi yerlestirmek ben cok eglendim onu yaparken hayaller kura kura yerlestirdim.

Canim en keyifli yani o dolabi yerlestirmek ben cok eglendim onu yaparken hayaller kura kura yerlestirdim.

Valla canim su dolap bi alinsaydi bende mutlu mesut yapicam da iste.... Ertelenip duruyor zaten belim cok agriyor yuruyemiyorum sicaklar bi yandan. Erken daha diye diye erteleyip durdular. Bakalim ne zaman alinir :KK43:

Bizimde çantamız hazır sayılır ufak tefek eksiğimiz kaldi ama daha şimdiden 3 çanta hazırladım bitane oğluma bitane kendime bitanede bezim nevresim takimin falan olduğu çantamız var ama sanırım bi çanta daha olcak alicaklarimla eşim diyoki sanki taşınıyoruz alt tarafi 2 gece en fazla diyo ama eve gelme ihtimali olmasın diye herseyimi alicam yanina

Bende hazırladım bugün kızlar iki ayrı çanta yapıyorum bebisinkiler hazır. .. 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 iç zibin- kısa ve uzun kollu citcitli badi- 4 çift çorap -1 yelek - ağız Mendili - 1 Penye 1 polar battaniye-battaniye-islak mendil bez biberon emzik koydum eksik var mı ???? Bi de kaç tane bez koydunuz???
-
canım hastane cantana bence bıberon koyma kasık ve bardak koy hemsırelerde herkes gıbı o anda almazsa kasıkla verılmesı taraftarıkı kolaya alısmasın bebek...koyduklarına extra pişik kremi koy bebek bezini hemsıreye verecegın hastane cıkısının ıcıne koymayı unutma :)

Bende hazırladım bugün kızlar iki ayrı çanta yapıyorum bebisinkiler hazır. .. 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 iç zibin- kısa ve uzun kollu citcitli badi- 4 çift çorap -1 yelek - ağız Mendili - 1 Penye 1 polar battaniye-battaniye-islak mendil bez biberon emzik koydum eksik var mı ???? Bi de kaç tane bez koydunuz???
once 10 tane faalan bez koymustum sonra okudumkı yenı dogan bebekler max 3 saatte bır bez degıstırıyorlar o nedenle yanınızda 1 paket bez mutlaka goturun dıyorlar..bı paket aldım ben :)

bende aynı durumdayım daha hiç bişeyim hazır değil 19 agustosta izne ayrılıcam o zaman hazırlamayı düşünüyorum bakalım bebiş erken davranıp gelmezse o zamana:)
canım allah korusun ama erken dogum ıhtımalını dusun ve hıcbıseyını son zamana bırakma bence

ana ihtiyaçları alalım canım da gerisi teferruat..
cnm benım de cok eksığım var :KK43:bebegımın beşiğini gardırobunu almadım mesela :KK43: kıyafetlerını utuleyıp yerleştırmedım doğum çantam hazır degıl lohusa takımı almadım bebek uyku setı yok hafta ıçlerinde çalışıyorum vaktım yokkı hıççç hafta sonunda çılek odasına gidelim diyoruz of offf ....

cnm benım de cok eksığım var :KK43:bebegımın beşiğini gardırobunu almadım mesela :KK43: kıyafetlerını utuleyıp yerleştırmedım doğum çantam hazır degıl lohusa takımı almadım bebek uyku setı yok hafta ıçlerinde çalışıyorum vaktım yokkı hıççç hafta sonunda çılek odasına gidelim diyoruz of offf ....

Bende havuç mobilyadan tek beşik aldım canım tekzenden dolap alıyoruz bugün bu hafta çamaşır yıkama yerleştirme islerini bitirmem lazım zira doktor 25 agustostan sonra agirlasirsin ondan sonra beklemeye başlarız dedi panik oldum :)

Kızlar cantami kısmen hazırladım eksigim varsa söyleyin olur mu
1 takım 5 li hastane çıkışı (ilk onu giydireceklermis )
1 takım 10 lu hastane çıkışı (bu nu da bizi eve yolcularken giydireceklermis )
3 adet ağız bezi
2 adet çorap
1 takım pijama
1 paket bebek bezi
2 paket ıslak mendil
1 adet avent 1 adet wee emzik
her ihtimale karşı biberon
yine bebek için yedek kıyafet
ince tulbent gibi bezler almış annem 3 adet onlardan
2 tane battaniye
kendim için
1 adet gecelik
1 pijama takımı
Çorap hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
Evde canped in idrar kaciranlar için kilot gibi olan bezi vardı onu koydum
1 paket Depend numune istedim henüz gelmedi gelirse onu gelmezse 1 paket de Depend alıp koyacağım.
Tarak makyaj malzemesi
Şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
lohusa tacı almadım
göğüs Pedi
emzirme sutyeni /atleti almadım memnun kaldığınız marka var mı ?
Tek kullanımlık kilotlardan alicam
birde her ihtimale karşı kuru şampuan koymayı düşünüyorum
atladigim unuttuğum birsey varmı

Kızlar cantami kısmen hazırladım eksigim varsa söyleyin olur mu
1 takım 5 li hastane çıkışı (ilk onu giydireceklermis )
1 takım 10 lu hastane çıkışı (bu nu da bizi eve yolcularken giydireceklermis )
3 adet ağız bezi
2 adet çorap
1 takım pijama
1 paket bebek bezi
2 paket ıslak mendil
1 adet avent 1 adet wee emzik
her ihtimale karşı biberon
yine bebek için yedek kıyafet
ince tulbent gibi bezler almış annem 3 adet onlardan
2 tane battaniye
kendim için
1 adet gecelik
1 pijama takımı
Çorap hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
Evde canped in idrar kaciranlar için kilot gibi olan bezi vardı onu koydum
1 paket Depend numune istedim henüz gelmedi gelirse onu gelmezse 1 paket de Depend alıp koyacağım.
Tarak makyaj malzemesi
Şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
lohusa tacı almadım
göğüs Pedi
emzirme sutyeni /atleti almadım memnun kaldığınız marka var mı ?
Tek kullanımlık kilotlardan alicam
birde her ihtimale karşı kuru şampuan koymayı düşünüyorum
atladigim unuttuğum birsey varmı

canım bence listen çok iyi senden kopya çekebilirim :) arkadaşım tut ki sezeryan oldun bağlamalı bez koy yanına çünkü gelip dikişlerine bakıyolar giymeli kilot gibi olanlar o durumda zor oluyor demişti. ben bağlamalı bez koymayı düşünüyorum.

canım bence listen çok iyi senden kopya çekebilirim :) arkadaşım tut ki sezeryan oldun bağlamalı bez koy yanına çünkü gelip dikişlerine bakıyolar giymeli kilot gibi olanlar o durumda zor oluyor demişti. ben bağlamalı bez koymayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim aslında kendimi normal doğuma sartladigim için hiç başka türlü ne ihtiyacım olur diye düşünmedim :) bi de can pedin koyduğum ped leri çok büyük kalın ve orkid gibi. Yine de gerek olur mu acaba diğerlerine

Teşekkür ederim aslında kendimi normal doğuma sartladigim için hiç başka türlü ne ihtiyacım olur diye düşünmedim :) bi de can pedin koyduğum ped leri çok büyük kalın ve orkid gibi. Yine de gerek olur mu acaba diğerlerine

aynen canım bende normal istiyorum nasipse :) Allah yardımcımız olsun inşallah da herşey normal gelişir. yinede koyalım eksik olmasın da fazla olsun zarar gelmez

aynen canım bende normal istiyorum nasipse :) Allah yardımcımız olsun inşallah da herşey normal gelişir. yinede koyalım eksik olmasın da fazla olsun zarar gelmez
Inşallah ya Allah rast getirsin çok korkuyorum ama dün gece bir arkadaşım doğum yapmış saat 10 11 gibi. Gece 3 te de taburcu olmuş. Sesi aynı hiç doğum yapmamış sanki. Nasılsın diyorum çok iyi diyor :)) cumartesi gece acil de karşılaştığımız da sezeryan yapın diye ağlıyordu :)) bi ses de kurtuldu inşallah bize de öyle kolay doğum nasip olur :)

Inşallah ya Allah rast getirsin çok korkuyorum ama dün gece bir arkadaşım doğum yapmış saat 10 11 gibi. Gece 3 te de taburcu olmuş. Sesi aynı hiç doğum yapmamış sanki. Nasılsın diyorum çok iyi diyor :)) cumartesi gece acil de karşılaştığımız da sezeryan yapın diye ağlıyordu :)) bi ses de kurtuldu inşallah bize de öyle kolay doğum nasip olur :)

ayyy ne güzel dua etsin bizim için canım söyler misin :)) bizede nasip olsun inşallah. hayalimde hep doğumhane kapısından kucağımda meleğimle çıkmayı hayal ediyorum :))

X