- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.247
- 36
-
- Konu Sahibi gizemli_mor
Benim 2 tane hastane cikisimm var 10lu set extrada iki tulum aldim okdar bebisebende hala eksiklerle uğraşıyorum bitmiyo hala iç zıbını badisini nasıl aldınız kaç tane çantada olsa yeterli olur
Canım benim hastane çıkışında 2 iç body ve 2 dış takım var ama ben +1 er tane daha iç body ve üst tulum aldım 3 takım gibi oldu yani toplamda ayrıca 2 battaniye 1 hırka Çorap şapka önlük bi de ağız mendilibende hala eksiklerle uğraşıyorum bitmiyo hala iç zıbını badisini nasıl aldınız kaç tane çantada olsa yeterli olur
hastahane cıkısında iç bady var birini giydirmek zor gibi yandan çıtçıtlı bide onu acık zıbınlardan yedek alsam 5 tane toplamda yeter heralde hastahane içinCanım benim hastane çıkışında 2 iç body ve 2 dış takım var ama ben +1 er tane daha iç body ve üst tulum aldım 3 takım gibi oldu yani toplamda ayrıca 2 battaniye 1 hırka Çorap şapka önlük bi de ağız mendili
benimde bi 10 set bi 5 li setim var ayrıca hastahane için kendim tulum süsledim ıkı tanede ayrıca tulum aldım çorapları ağız mendili biberon ıslak mendil bez yedek battaniye puset bide kremleri hazır bebek için başka eksik varmıBenim 2 tane hastane cikisimm var 10lu set extrada iki tulum aldim okdar bebise
eksikler hiççç bitmiycekbenim daha hiçbirşeyim hazır değilllllllllll :) en hazırlıksız benim sanırımDDD Allah nasip ederse bu hafta sonu başlıyorum eksikleri bitirmeye..
Canim0-3ay bile olsa az almissinn bence ben yalnis mi anladim acaba bunlar sadece cantaya koycaklarinmi???ah su canta isini halledebilsekkkk toplayip kenara koysak derin nefes alirdikkk artik)Benim 2 tane hastane cikisimm var 10lu set extrada iki tulum aldim okdar bebise
eksikler hiççç bitmiycek
valla sadece çanta ve ilk bir ay için gerekli olanların listesini yaptım gidiyorum alıyorum ohh diyorum sonra bi okuyorum şu gerkli olabilir bu kesin olmalı tekrar bi liste hastahanede veirelecekler hediyelikler bile o kadar zaman alıyoki çok güzel ama alsınlar napalım çalıştığım içinde zorlanıyorum sıcakta ayrı bi sorun olmaya başladı allah yardımcımız olsunana ihtiyaçları alalım canım da gerisi teferruat..
valla sadece çanta ve ilk bir ay için gerekli olanların listesini yaptım gidiyorum alıyorum ohh diyorum sonra bi okuyorum şu gerkli olabilir bu kesin olmalı tekrar bi liste hastahanede veirelecekler hediyelikler bile o kadar zaman alıyoki çok güzel ama alsınlar napalım çalıştığım içinde zorlanıyorum sıcakta ayrı bi sorun olmaya başladı allah yardımcımız olsun
Cantaya kiycaklarim bunlar..yoksa dunyaa aldim kullanmak icin :)Canim0-3ay bile olsa az almissinn bence ben yalnis mi anladim acaba bunlar sadece cantaya koycaklarinmi???ah su canta isini halledebilsekkkk toplayip kenara koysak derin nefes alirdikkk artik)
Bence yeter canım benim 3 takım oldu yanımıza aldığımızhastahane cıkısında iç bady var birini giydirmek zor gibi yandan çıtçıtlı bide onu acık zıbınlardan yedek alsam 5 tane toplamda yeter heralde hastahane için
Canim yalnis anlamisimmmm sorryy))))bende canim bir suru aldim insallah kuzularimiz saglicakla giyerler aminnnn...bazen esimle sakalasiyoruz bebisin giysisi bizimkinin 3kati diye gercektende ole oldu))))))))Cantaya kiycaklarim bunlar..yoksa dunyaa aldim kullanmak icin :)
bende aynı durumdayım daha hiç bişeyim hazır değil 19 agustosta izne ayrılıcam o zaman hazırlamayı düşünüyorum bakalım bebiş erken davranıp gelmezse o zamana:)benim daha hiçbirşeyim hazır değilllllllllll :) en hazırlıksız benim sanırımDDD Allah nasip ederse bu hafta sonu başlıyorum eksikleri bitirmeye..