doğum çantası hazırlıkları

gizemli_mor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
912
1.247
36
güzel anneler zamanımız gitgide yaklaşıyor..dogum cantanıza koyduklarınız nelerdir? bende bir liste vardı ama sanki bişiler eksik giibi geliyor:) sizlerede sormak istedim listemide paylasacagım siizinle

Ben bunlarin haricinde gogus pompasina ihtiyac varmidir die dusunuyorum????

Eklentiler

• 20150720_113344.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 566
  • 20150720_113353.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 693
  • 20150720_113355.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 577
Benim listem hazir cantam degil: ANNE ICIN:2pijama 2 gecelik lohusa terlik ,corap,5emzirme sutyeni ic camasirlari,gogus pedi gogus kalkani makyaj malzemelerim.havlu pecete.nevresim takimi(kararsizim),dis fircasi dis macunu,sezeryan dusundugum icin dus aldirmazlar diye dusunuyorum yoksa sampuan sac kremi fln kucuk kaplarda(sormam lazim),tel sarji,parfum,ped hasta pedi konusunda kararsizim
Bebis icin:citcitli badi 5tane+hastane cikisi+2li,3lu takim 2 3tane,battaniye +bez+biberon emzik kasik,havlu+bebek bakim seti+corap agiz mendili ter bezi (minik havlu gibi)altini temizlemeye uni baby islak mendil ve baby&me pamuk diskler+alt acma+burun aspiratoru+anakucagi.unutdugum birsey varsa yardimmmmm))))

bende hala eksiklerle uğraşıyorum bitmiyo hala iç zıbını badisini nasıl aldınız kaç tane çantada olsa yeterli olur

bende hala eksiklerle uğraşıyorum bitmiyo hala iç zıbını badisini nasıl aldınız kaç tane çantada olsa yeterli olur
Canım benim hastane çıkışında 2 iç body ve 2 dış takım var ama ben +1 er tane daha iç body ve üst tulum aldım 3 takım gibi oldu yani toplamda ayrıca 2 battaniye 1 hırka Çorap şapka önlük bi de ağız mendili

hastahane cıkısında iç bady var birini giydirmek zor gibi yandan çıtçıtlı bide onu acık zıbınlardan yedek alsam 5 tane toplamda yeter heralde hastahane için

benim daha hiçbirşeyim hazır değilllllllllll :) en hazırlıksız benim sanırım DDD Allah nasip ederse bu hafta sonu başlıyorum eksikleri bitirmeye..

Benim 2 tane hastane cikisimm var 10lu set extrada iki tulum aldim okdar bebise
benimde bi 10 set bi 5 li setim var ayrıca hastahane için kendim tulum süsledim ıkı tanede ayrıca tulum aldım çorapları ağız mendili biberon ıslak mendil bez yedek battaniye puset bide kremleri hazır bebek için başka eksik varmı
kendim için gecelik sabahlık takım aldım 2 tanede pijama takımı aldım hasta bezi kullan at aldım ayrıca 5 tanede alt çamaşır ıkı tanede emzirme atleti havlu çorap göğüs pedi, kalkanı kremler liste yapıyorum alıyorum tekrar çıkıyo eksik doğurana kadar bitmiycek galiba

ana ihtiyaçları alalım canım da gerisi teferruat..
valla sadece çanta ve ilk bir ay için gerekli olanların listesini yaptım gidiyorum alıyorum ohh diyorum sonra bi okuyorum şu gerkli olabilir bu kesin olmalı tekrar bi liste hastahanede veirelecekler hediyelikler bile o kadar zaman alıyoki çok güzel ama alsınlar napalım çalıştığım içinde zorlanıyorum sıcakta ayrı bi sorun olmaya başladı allah yardımcımız olsun

aynen canım bende şu kıyafet ihtiyaçlarını bitirdiğim gibi bir yandan hediyelikleri yapmaya bir yandan çamaşırlarını yıkamaya başlicam inşallah. bende çalışıyorum çalışırken zor olucak eminim hemde sıcaklar .... offf offf...

benim daha hiçbirşeyim hazır değilllllllllll :) en hazırlıksız benim sanırım DDD Allah nasip ederse bu hafta sonu başlıyorum eksikleri bitirmeye..
bende aynı durumdayım daha hiç bişeyim hazır değil 19 agustosta izne ayrılıcam o zaman hazırlamayı düşünüyorum bakalım bebiş erken davranıp gelmezse o zamana:)

Bende hazırladım bugün kızlar iki ayrı çanta yapıyorum bebisinkiler hazır. .. 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 iç zibin- kısa ve uzun kollu citcitli badi- 4 çift çorap -1 yelek - ağız Mendili - 1 Penye 1 polar battaniye-battaniye-islak mendil bez biberon emzik koydum eksik var mı ???? Bi de kaç tane bez koydunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…