Doğum belirtisi mi

karakterli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
20
23
86
Şanlıurfa
Arkadaşlar 37 +4 günlük hamileyim. 2gündür sürekli ishalim. Midem ve bağırsaklarımda gaz dolu. Durmadan geğiriyorum ve gaz çıkarıyorum.bağırsaklarım o kadar hareketli ve gurultulu ki anlatamam. Ama sancı felan yok bu arada. Sadece tuvaletim gelince bir sancı vuruyor o kadar. tüm vucudum olmak üzere ellerim ayaklarım kaşınmaktan kıpkırmızı oldu.Akıntımda çok yoğunlaştı. İnanın anlattıklarımı abartmıyorum. Bunlar doğum belirtisi mi. Eğer öyleyse doğuma ne kadar kalmıştır. NOlur bana yardım edin. Gece korkudan ağladım bebeğime bişe olur diye.

canım bence daha çok reflü rahatsızlığına benziyo yzdıkların..gebeliğin son haftalarında bebek iyice büyüdüğünden mideyi sıkıştırıp böyle sıkıntılara sebep olabiliyo..ama yinede bi doktora görün derim.yediğin bişey dokunup alerji de yapmış olabilir.hem ishal hem vücudun kaşınıyosa...

Son düzenleme:
canım anlattıkların benim başımada geldi ishal olmuştum 37 haftalıktım 1 gün hastanede gözetim altında tuttular 38 haftalıkta sancılandım sezeryanla bebeğim dünyaya geldi ilkide sezeryandı ishal sancısıyla normal sancıyı karıştırma canım ben ishal sancısı diye gittim dr meger bebek geliyormuş

Ben burada uzun zaman yazışmış biri olarak ishal halinin doğumun yaklaştığının habercisi olduğunu tecrübe ettim,
bu konuda hiçbir uzamanlığımın olmadığını belirtirim ancak,doğumunun 3-5 gün içinde olabileceğini düşünüyorum,
ama bu bahsettiğin sancıların doğum sancısı değil,onu da belirtiyim,bence rahim yavaş yavaş aşağı iniyor..
Sana en iyisi doktorun yardımcı olacaktır,bebeğe olacak bir durum yok,ilerlemiş bir haftadasın sonuçta,
Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..

yardımın için sağol canım:)

çok sağolun teşekkür ederim. Dün doktora gittim. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Son zamanlarda böyle şikayetlerin olabilir dedi. Kaşıntım için bi krem verdi. Şimdilik iyiyim ama o çok korkmuştum kızlar. Allah yardımcım olsun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…