T Tezc sra Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 265 93 18 26 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tezc sra #1 Merhabalar 39+4 haftalik gebeyim ama sancim falan yok sadece yogun mide bulantim var sizlerin dogum belirtileri neydi kacinci haftada dogurdunuz tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar
Merhabalar 39+4 haftalik gebeyim ama sancim falan yok sadece yogun mide bulantim var sizlerin dogum belirtileri neydi kacinci haftada dogurdunuz tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.242 22.844 268 33 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tezc sra #2 Tezc sra .!.: Merhabalar 39+4 haftalik gebeyim ama sancim falan yok sadece yogun mide bulantim var sizlerin dogum belirtileri neydi kacinci haftada dogurdunuz tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar Genişletmek için tıkla... 41. Hafta suni ile doğurdum :) gittiğimde 3 cm açıklık vardı hiç bir şey hissetmedim. Her türlü hareket yürüyüş pilates merdiven bana mısın demedi :)
Tezc sra .!.: Merhabalar 39+4 haftalik gebeyim ama sancim falan yok sadece yogun mide bulantim var sizlerin dogum belirtileri neydi kacinci haftada dogurdunuz tecrubelerinizi paylasirmisiniz arkadaslar Genişletmek için tıkla... 41. Hafta suni ile doğurdum :) gittiğimde 3 cm açıklık vardı hiç bir şey hissetmedim. Her türlü hareket yürüyüş pilates merdiven bana mısın demedi :)
T Tezc sra Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 265 93 18 26 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tezc sra #3 freya_ .!.: 41. Hafta suni ile doğurdum :) gittiğimde 3 cm açıklık vardı hiç bir şey hissetmedim. Her türlü hareket yürüyüş pilates merdiven bana mısın demedi :) Genişletmek için tıkla... Benimde öyle şu an 39+6 haftaligim bugun çok sirtim agriyor gitsemmi doktora bilemedik
freya_ .!.: 41. Hafta suni ile doğurdum :) gittiğimde 3 cm açıklık vardı hiç bir şey hissetmedim. Her türlü hareket yürüyüş pilates merdiven bana mısın demedi :) Genişletmek için tıkla... Benimde öyle şu an 39+6 haftaligim bugun çok sirtim agriyor gitsemmi doktora bilemedik
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.242 22.844 268 33 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tezc sra #4 Tezc sra .!.: Benimde öyle şu an 39+6 haftaligim bugun çok sirtim agriyor gitsemmi doktora bilemedik Genişletmek için tıkla... Bir doktora gitsen iyi olur baksın nst çekilsin suyunu kontrol etsin. Ben suyum iyi bebek de iyi diye bekledim ama 41'i doktor geçirmek istememişti.
Tezc sra .!.: Benimde öyle şu an 39+6 haftaligim bugun çok sirtim agriyor gitsemmi doktora bilemedik Genişletmek için tıkla... Bir doktora gitsen iyi olur baksın nst çekilsin suyunu kontrol etsin. Ben suyum iyi bebek de iyi diye bekledim ama 41'i doktor geçirmek istememişti.
T Tezc sra Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 265 93 18 26 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tezc sra #5 freya_ .!.: Bir doktora gitsen iyi olur baksın nst çekilsin suyunu kontrol etsin. Ben suyum iyi bebek de iyi diye bekledim ama 41'i doktor geçirmek istememişti. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkur ederim canim bugun kontrolum var bakalim ne diycek doktor
freya_ .!.: Bir doktora gitsen iyi olur baksın nst çekilsin suyunu kontrol etsin. Ben suyum iyi bebek de iyi diye bekledim ama 41'i doktor geçirmek istememişti. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkur ederim canim bugun kontrolum var bakalim ne diycek doktor