Doğum belirtileri

Bzcmrv

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
29
11
18
35
kızlar merhaba 37+5 günlük hamileyim belden gelen sancilarim oluyor ama düzenli değil. 2 gündür çok fazla akintim var. hem su gibi hemde yoğun şekilde. su gibi olduğunda acaba suyum mu geliyor diye düşünüyorum. bunlar doğum belirtisi mi ? pazartesi kontrolum var. ama aklıma takıldı

kızlar merhaba 37+5 günlük hamileyim belden gelen sancilarim oluyor ama düzenli değil. 2 gündür çok fazla akintim var. hem su gibi hemde yoğun şekilde. su gibi olduğunda acaba suyum mu geliyor diye düşünüyorum. bunlar doğum belirtisi mi ? pazartesi kontrolum var. ama aklıma takıldı
Yani bilemiyorm bn bu sancilari son haftamda yasamistm belim karnim ayaklarm cok fenaydi o gece uyuyamamstm hic dogurcam zannettm valla ertesi gun doktora gittm oglum bas asagi dönms ama dogum kanalina dogru hic ilerlememsti normal dogum diye beklerken sezaryan oldm belki senin bebis erkenci olabilir brz bilemiyorm doktoruna gorunmeyi ihmal etme bnce son 3 ay cok onemli

canım doktorunla görüşmelisin bence. benim arkadaşım son kontrolüne gittiğinde bebeğin suyu kalmamıştı ve acil sezeryana almışlardı. oda farketmemişti mesela

merhaba kızlar konuya yazdıktan 2 gün sonra doğum yaptım sabah suyum geldi 5 saat sancı çektim ve normal doğum yaptım. çok şükür ikimizde iyiyiz. yaşadıklarımın hepsi de doğum belirtisiymis öğrenmiş olduk

merhaba kızlar konuya yazdıktan 2 gün sonra doğum yaptım sabah suyum geldi 5 saat sancı çektim ve normal doğum yaptım. çok şükür ikimizde iyiyiz. yaşadıklarımın hepsi de doğum belirtisiymis öğrenmiş olduk
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlerin doğumuna :)

Allah anali babali buyutsun :)))

Hayırlı olsun canımm. bende 39u bitirdim bekliyorum ama hala doğuramadım çok bunaldım. bebek baş aşağı pozisyonda ama kanala girmemis 1-2 haftadır düzensiz sancılarım var akıntı durumu senin ama bende tık yok. çok sıkıldım artık bebeğim bir an önce doğsun istiyorum. birde hergün sağrı çekiyorum adet sancsı gibi sanki içeriden bişeyler baskı yapıyo

Hayırlı olsun canımm. bende 39u bitirdim bekliyorum ama hala doğuramadım çok bunaldım. bebek baş aşağı pozisyonda ama kanala girmemis 1-2 haftadır düzensiz sancılarım var akıntı durumu senin ama bende tık yok. çok sıkıldım artık bebeğim bir an önce doğsun istiyorum. birde hergün sağrı çekiyorum adet sancsı gibi sanki içeriden bişeyler baskı yapıyo
Bnde senin gibi olmustm geceleri belim ayaklarim cok agrirdi alttan baski yapardi cok sancim vardi dogurcam zannetmstm o gece ertesi gunu hemen doktora gittim bas asagi donmustu ama kanala dogru hic ilerlememis cikmak icin ugrasiyodu doktor hemen ertesi gun sezaryanla dogum yaptm bnce doktorunla bi konus bakalm o ne diyecek

Doktorum yurt dışında şuan pazartesiye randevu aldim bakalim ne diyecek bende merak ediyorum
Bence bekletme bn bebekleri zorla bekleten doktorlara sinir oluyorm nedendir bilmem dayanamyrm orda onlar oyle bunaliyo gibi geliyo bana kiyamiyorm yaa :((

doğum yapmadan 1 gün önce doktor randevum vardı nst de sancilarim çıkıyor ama acilman yok dedi doktor. boş yere sancı çekiyorum niye açılma yok diye düşünüp durdum tüm gün akşam ev temizledim 1 buçuk saatte yakın yürüdüm. ve sabah 3 cm açıklıkla hastaneye yatırdılar. bol bol yürü. ise yaradi bende.

Back
X