Doğuma Hazırlık Dogum belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
33
Kızlar Merhaba 35+3 deyim ve bugün kasıklarımda hafifçe bi adet sancısı gibi minik sancılar hissettim ayağa kalktik ca oluyor daha çok oturup dinlenince geçiyor. Bunlar yalancı sancılar mi artık doğumun yaklaştığının işareti mi fikri olan var mı ??

Evet canim 35te yalanci sancilar baslar su ic ve sol tarafina yat gecmesini bekle

eğer farklı pozisyonda yada dinlenince geçiyorsa yalancı sancılar.. ..

Benimde kasık ağrım bel ağrım var bir cm de açılmam var. Nst de iki gün önce sancı çıkmadı ama dünden beri böyle akıntım jöle gibi katı katı oldu mukus kıvamında doğum belirtisi diyolar ama bilmiyorum, sizde de var mı böyle akıntı?

Şuan için öyle bi akıntı durumu olmadı sadece kasıklarımda minik minik sancılar oluyor günde bir kaç defa özellikle ayakta durduğum zamanlarda oturup dinlenince geçiyor. Cuma günü kontrolüm var nst falan bakilacak o zaman belli olur bizimde durumlar heralde. Sizin bi dahaki kontrolünüz ne zaman?

Benim daha haftam da erken ondan biraz korkum var açıkçası. Benim kontrolum ayın 10unda daha çok var. Böyle katı kıvamlı akıntı içinde nişan diyorlar ama bilmiyorum ilk dogumum olacağı için tecrübeli de değilim malesef.

Doktorunuzla bağlantı kurup sorma ihtimaliniz yok mu ??

Sordum canım da sancın artarsa gel dedi sadece bekliyorum bende bakalım. Dinleniyorum bende bol bol sağlıkla gelsinler inşallah
Anladım canım inşallah biraz daha bekler senin ufaklık :) sağlıklı olmalarından başka bi isteğimiz yok valla :) dinlen bakalım bol bol neler olacak. Bana da haber ver mutlaka :))

Anladım canım inşallah biraz daha bekler senin ufaklık :) sağlıklı olmalarından başka bi isteğimiz yok valla :) dinlen bakalım bol bol neler olacak. Bana da haber ver mutlaka :))
Amin inşallah eve hapsolduk bu güzel havalarda bakalım bekliyoruz :) tamam canım sende bi gelişme olursa yaz

32.haftadan beri bel ve kaşık ağrıları yaşıyorum, genelde geceleri. Magnezyum, dinlenme, uzanma iyi geliyor.

32.haftadan beri bel ve kaşık ağrıları yaşıyorum, genelde geceleri. Magnezyum, dinlenme, uzanma iyi geliyor.
Geceleri bazen yatakta dönerken minik kramplar oluyor kasıklarımda ama hemen geçiyo kramp genelde bacaklarim da oluyo. Dün baya sancı durumu oldu bi kaç kez ama bugun hicbisiy olmadi. Braxton hicks kasılmalar ı başladı diye düşünüyorum artık Rahmi doguma hazırlamak için olan sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…