Doğum belirtileri ve sancı

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
kızlar Doğum sancısı karnın neresinde oluyor doğumun basladığının belirtileri neler tecrübelerinizi paylaşırmışsınız?

Bel karnın alt kısmı ve kasıklar. Buna ek benim bacaklarımda çok ağrımıştı.

Kendi kendime evham yapıyorum bu agrılar bel ve kasık agrısı yanı oluyor devamlı bende çok şiddetli dayanılmaz değil tabi ama gerçek doğum sancısını yalancı doğum sancısıyla karıstırmaktan korkuyorum

kızlar Doğum sancısı karnın neresinde oluyor doğumun basladığının belirtileri neler tecrübelerinizi paylaşırmışsınız?

Benim belime vurmuştu ilk olarak. Bi de düzenli olur doğum sancısı. 10 dk da bir veya 5 dk da bir. Hiç şaşmaz. Ara verir biraz sonra tekrar düzenli gelmeye başlar. Düzensiz vuruyorsa yalancı sancılardır genelde. Sancılarımın son zamanlarında kasığıma vurmaya başlamıştı ve dayanılmayacak derecedeydi. Nefesim kesiliyordu neredeyse.

Öldürmeyeceğini biliyorum da hani diyorlarya 5 dk bi agrı geliyor gelen agrı kaç dk sürüyor yada bu beş dknın kaç dakıkası agrısız geçiyor gibi seyleri merak
Ediyorum

Öldürmeyeceğini biliyorum da hani diyorlarya 5 dk bi agrı geliyor gelen agrı kaç dk sürüyor yada bu beş dknın kaç dakıkası agrısız geçiyor gibi seyleri merak
Ediyorum[/QUOTE
5 dk da gelen ağrı en az 1 dk 1,5 dk sürüyor tekrar gelene kadar 5 dk yani ağrı Yok. O ağrı süresi bi dk ya iniyor son yatım saat . Bi dk sancı bi dk rahat

Tesekkür ederim bunu merak ediyordum. Doğum baslsdığında duş alıp evi toparlayıp son kontrolleri yapıp cıkmak istıyorum evden, bunun için agrının süresi merak ediyordum

Tesekkür ederim bunu merak ediyordum. Doğum baslsdığında duş alıp evi toparlayıp son kontrolleri yapıp cıkmak istıyorum evden, bunun için agrının süresi merak ediyordum
İlk sancı başladığında ona vaktin olur canım inş merak etme

Ay inşallah bende hayırlısı ile normal doğururum. Bende bu dıuguları yaşamayı çok istiyorum.

Back
X