Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Doğum sancısı karnın neresinde oluyor doğumun basladığının belirtileri neler tecrübelerinizi paylaşırmışsınız?
Seni öldürmez bu ağrılar. Bide bi dk hiç ağrı olmuyor bi dk sancı giriyor. Sancı olmadığı anda bi derin nefes alıp rahatlıyorsun . Allah kolaylığını veriyorCok mu acı cekiliyor?
Öldürmeyeceğini biliyorum da hani diyorlarya 5 dk bi agrı geliyor gelen agrı kaç dk sürüyor yada bu beş dknın kaç dakıkası agrısız geçiyor gibi seyleri merak
Ediyorum[/QUOTE
5 dk da gelen ağrı en az 1 dk 1,5 dk sürüyor tekrar gelene kadar 5 dk yani ağrı Yok. O ağrı süresi bi dk ya iniyor son yatım saat . Bi dk sancı bi dk rahat
İlk sancı başladığında ona vaktin olur canım inş merak etmeTesekkür ederim bunu merak ediyordum. Doğum baslsdığında duş alıp evi toparlayıp son kontrolleri yapıp cıkmak istıyorum evden, bunun için agrının süresi merak ediyordum
RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasıp eder inşallah.Ay inşallah bende hayırlısı ile normal doğururum. Bende bu dıuguları yaşamayı çok istiyorum.
Amin canım, Allah razı olsun.RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasıp eder inşallah.