• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum,bebek,diet, evlilik dışında birşey!!

redbarby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
146
4
68
İstanbul
Arkadaşlar Türk kadınlarının oldugu çok sosyal bir site diye buraya kayıt oldum ancak görüyorum ki diet, cocuk dısında bir konu paylasımı yok nedir budurum biz bukadar sığ mıyız?
Herkes yıllardır bas bas bagırıyor kadın olarak bireyliğinizi farkına varın kendinizi koruyun, ezdirmeyin, ne biliyim kendinizi mutlu edecek geliştirecek aktivitelere katılın diye. ama bir bakıyorum herkes önce cocuk yapma pesinde masallah kımse ne kendını ne esını cocuk yapacak yeterlılıktemı acaba dıye sorgulayacak kadar bıle bılınclı degıl..
damızlık gibi her evlenen 1 yıl dolmadan hamıle kalıyor. sizin tek becerebıldıgınız sey bu mudur? cok merak edıyorum kacınız kendı mezıyetlerınızı kesfettınız kacınız esınızle gercekten mutlu tatmınkar bır ılıskıye sahıpsınız..
sonra oturup askı memnudakı sapık ama tutku dolu asklara ozenıyorsunuz.. neden tutku dolu asklarınız yok ta ondan. köle olmayı erkegın her dedıgını yapmayı erkegın sıze tutkuyla baglanması ıcın yol zannedıyorsunuz..
erkegın asık olması ıcın en onemlı etken karsısında asıkolunacak bir kadın olmasıdırç. bu da temızlık yuapan erkegı yatakta asla reddetmeyen cocuk yapan dolma saran bir kadınd egıldır.. hangı erkek aa ne guzel birton cocuk yaptın cok taherıkoldum gel sevıselım der?
ancak kendı ayakları uzerınde duran bir durusu olan kendı savundugu dusuncelerının arkasından gidebilen, kıtap okuyan, bir kariyerı olan, sen bana saygı duymazsan ben hayatında yokum dıyebılen kadınlar asık olunacak kadınlardır.. o cok hastası oldugunuz dızılerde bıle bu boyledır hıc degılse bunu gorun artık.

bu baslık altında diet, ve cocuk dısında kadınların kendılerını gelıstırıp paylasabıleceklerı her konuyu karısık bıle olsa yazabılmelerınızı dusundum.
tabı kendıne dusurt olup bunlardan baska hayatı olan ve yazabılecek olanlar vardır umuduyla...
sevgiler.

Son düzenleme:
ayyyyy varya güleceğim yoktu iyi oldu , az önceki mesajından buraya geldim

KADIN herşeye gücü yetendir , önce bunu anlamalısın bir kadın
hem kendı ayakları uzerınde duran bir durusu olan kendı savundugu dusuncelerının arkasından gidebilen, kıtap okuyan, bir kariyerı olan, sen bana saygı duymazsan ben hayatında yokum dıyebılen ve aynı zamanda güzel olmak isteyen vücuduna dikkat eden, kocasını seven, çocuk isteyen bir yandan da master yapan...... bu böyle uzar gider bilmem anlatabildim mi

kadın bir bütün olarak hepsini olabilir. sen sadece bir kısmını olabiliyorsan eksiklik sendedir.

düşüncen o kadar sığ ki çocuk isteyenleri diyet yapanları evlilik hakkında konuşanları kariyersiz, özgüvensiz , kültürsüz sanmışsın
amaaa hayat böyle değil bir an önce yaşamaya başlasan iyi olur

Forumda okadar çok başlık var kı çocuk, dıyet ve evlılık dışında
bırazda onlara bakın ıstersenız
demek kı sız yanlış yerlere takılıyosunuz :34:

var tabı baska baslıklar ama forum takıbe bakıyorsanız o baslıklar hic kullanılmıyor.. gulecegı olmayan arkadasım ne hoşsun :)
evet kadın sudur budur demıssın, ben % 90 ının o olmadıgını anlattım cevrende o tarz hersey olan kadın yoktur emınım elının parmakları kadar bıle ama ıste sıglık kımdeyse artık gerceklerı kabul edemeyen sensın , sen gulmene devam ederek lutfen dıger baslıklara yaz ..

Arkadaşlar Türk kadınlarının oldugu çok sosyal bir site diye buraya kayıt oldum ancak görüyorum ki diet, cocuk dısında bir konu paylasımı yok nedir budurum biz bukadar sığ mıyız?
Herkes yıllardır bas bas bagırıyor kadın olarak bireyliğinizi farkına varın kendinizi koruyun, ezdirmeyin, ne biliyim kendinizi mutlu edecek geliştirecek aktivitelere katılın diye. ama bir bakıyorum herkes önce cocuk yapma pesinde masallah kımse ne kendını ne esını cocuk yapacak yeterlılıktemı acaba dıye sorgulayacak kadar bıle bılınclı degıl..
damızlık gibi her evlenen 1 yıl dolmadan hamıle kalıyor. sizin tek becerebıldıgınız sey bu mudur? cok merak edıyorum kacınız kendı mezıyetlerınızı kesfettınız kacınız esınızle gercekten mutlu tatmınkar bır ılıskıye sahıpsınız..
sonra oturup askı memnudakı sapık ama tutku dolu asklara ozenıyorsunuz.. neden tutku dolu asklarınız yok ta ondan. köle olmayı erkegın her dedıgını yapmayı erkegın sıze tutkuyla baglanması ıcın yol zannedıyorsunuz..
erkegın asık olması ıcın en onemlı etken karsısında asıkolunacak bir kadın olmasıdırç. bu da temızlık yuapan erkegı yatakta asla reddetmeyen cocuk yapan dolma saran bir kadınd egıldır.. hangı erkek aa ne guzel birton cocuk yaptın cok taherıkoldum gel sevıselım der?
ancak kendı ayakları uzerınde duran bir durusu olan kendı savundugu dusuncelerının arkasından gidebilen, kıtap okuyan, bir kariyerı olan, sen bana saygı duymazsan ben hayatında yokum dıyebılen kadınlar asık olunacak kadınlardır.. o cok hastası oldugunuz dızılerde bıle bu boyledır hıc degılse bunu gorun artık.

bu baslık altında diet, ve cocuk dısında kadınların kendılerını gelıstırıp paylasabıleceklerı her konuyu karısık bıle olsa yazabılmelerınızı dusundum.
tabı kendıne dusurt olup bunlardan baska hayatı olan ve yazabılecek olanlar vardır umuduyla...
sevgiler.

1 yıl dolmadan çocuk doğuranlar sığmı sence?
ben evlendikten 1 yıl sonra oğlumu kucağıma aldım.
4 yıl sonra da kızımı.
buarada yüksek lisansımı doktoramı bitirdim.
şuanda yrd.doç. um.
ben kocamın kıymetini bilirim oda benim.
çocuklarım benim kariyerimden de önce gelir ,eşimden de.
siz merak buyurmayın,
çocuk doğuran kadınların da sizden daha başarılı veya kariyer sahibi olma ihtimalleri var yani,
hayatımda hiç diyette yapmadım,spor yaparım.
2 çocuk doğurduğum halde 54 kiloyum.
daha sana yazacak çok şey varda neyse.

bu konuyu açma sebebinin ilgi çekmek olduğunu düşünüyorum.
forumdaki kadınların tek derdinin diyet ve çocuk olduğunu yazmışsın,bunu annelik duygusunu hiç yaşamamış olmana bağlıyorum.
ama buna rağmen açtığın konular senin de hiç normal olmadığını gösteriyor.
çocuk yapanları eleştiriyorsun ama açtığın konulara bir göz gezdirelim istersen.

-doğum sonrası lohusalık sendromu.
-normal doğum mu sezeryan mı.
-güvenilir bebek bakıcısı.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

sorununun ne olduğunu tam bilemiyorum ama bir yardım almanı tavsiye ederim.

cocuk yapmaya da ev kadını olmaya da karsı degılım, benım anlattıgım sey turk kadınlarının % olarak genel ahvalıdir kı bu da ıstatıstıksel olarak bıle cıkan bir sonuctur. senın gibi hem okumus hem cocuk yapan ılıskısındede kendını ezdırmeyen kadınlar olmasından yanayım bunu anlatmaya calıstım ama sen arastırmacı kısılıgını ve enerjini, höt höt konusmak kadar ,biraz da dedıkelrımı anlamaya calısmaya harcasaydın keske. cunku calısmayan kadınların bosanmaya cesaret edemedıgı ama bıryandan da calısmaya bı turlu bi taraflarının yemedıgı ve ayrılmama sebebı olarak cocuklarımda cocuklarım demelerının altında gene kendınerını guvence altına almaya calısmaları ve cogunun esınden adam gibi saygı sevgi goremedıgı ıcın tokat yediginde bile aynı tokatı tekrar yıyecegını bılıncaltı bılse de diegr yollar zor geldıgınden hala evde kalmayı sectıgı, ustelık kendını acındırdı vsvsvs bunların hepsı kanıtlanmıs seyler..
he 1 yılda cocuk yapma olayına da gelınce evet sen adamı daha 1 yıldır tanıyıp 1 yılda cocuk yaparsan sonra ask dizilerinden basını kaldıramaz sebebini de anlayamazsın.. he senın durumun boyle degılse ne ala ama boyle durumu olan cok var höt arkadasım..
ayrıca actıgım konulara baglı olarak sorunlu diye bir yorum yapman da okumus ama adam olamamıs konumunu gösterıyor terra tebrıkler, benım egitim durumum senınkınden biraz daha yukarda ama senden saha ınsan oldugum kanısındayım- bireye - degıl genele konustugum ıcın.. he alınan ustune alınır aradakı farkı anlayabıldın sanırım.

Son düzenleme:
yahu konu sahibi arkadaşım
bir o telden çalıyorsun bir bu telden, öncelikle anlatmak istediğini dosdoğru anlat . Derdin ne ?
Söyle belki bir çare buluruz.

Hem kariyerli hem çocuklu kadınlar inan ki senin sandığın gibi azınlık değil. Bence sen kariyerini düşündüğün için bebeklerden korkuyorsun ve bu da senin duygusal anlamda yarım bir kadın olduğunu gösteriyor. Bu nedenle duygusal anlamda tam olan kadınlara saldırıyorsun kariyersizsiniz cahilsiniz diye. Oysa ki istersen Cumhurbaşkanı ol kadınsan anne olmak istersin, çocuk doğurursun, ya da doğurmak için elinden geleni yaparsın bunlar çok normal şeyler ve utanılacak şeyler değil.

Tahminince sen kazara hamile kaldın ve bu bebek olayını içselleştiremedin, kariyerin psikolojin bozulur diye korkuyorsun ve bu hırçınlıkla önüne gelene saldırıyorsun
tamamen iyi niyetle yardım almanı tavsiye ederim.
Bize açık ol ve derdin ne söyle , anlat ki böyle tepkiler almayasın.

damızlık gibi her evlenen 1 yıl dolmadan hamıle kalıyor. sizin tek becerebıldıgınız sey bu mudur? cok merak edıyorum kacınız kendı mezıyetlerınızı kesfettınız kacınız esını
ınızle gercekten mutlu tatmınkar bır ılıskıye sahıpsınız..

sevgiler.

açtığın başlıkta türk kadınlarının kendini ezdirmemek için çalışmasını teşvik edici birşey yazsaydın sana sonuna kadar katılırdım.
işaretlediğim yerleri bir oku istersen,türk kadınına genelleme yaparak sığ ve bilinçsiz dersen karşı çıkarım.
seninle tartışacak değilim çünkü ne yazdığının bile farkında değilsin,o yüzden bu son mesajım.
kadınların diyet ve çocuk dışında konuşacak birşeyleri yok diyorsan,bizleri bilgilendirecek konular açsaydın.
araştırmacı kişiliğime gelince ,hiçbir konuda araştırmadan bilgi sahibi olmadan konuşmam.
o yüzden senin konularına da baktım.
açtığın konular hangi donanımını gösteriyor bilemedim.
daha çocuğun yokken forumdaki tek konun çocuklar.
konuştuğun kelimeler de senin seviyeni gösteriyor,
hakaret etmeden,terbiyesizleşmeden cevap yazamadığını görüyorum.buda tartışılabilecek bir konu.
neden düzgün kelimelerle,birbirimize hakaret etmeden bir konu yazamıyor bazılarımız,eğitimle(dikkatini çekerim öğretim değil,EĞİTİM) alakalı diye düşünüyorum.
bende böyle bir konu mu açsam acaba,
''''NEDEN HAKARET ETMEDEN KONUŞAMIYORUZ''''

sana hayatta başarılar diliyorum.

sığlığın önyargıyla doğru orantılı olduğunu söyleyebilirim ancak. Ne kadar çok konuda önyargınız var ise o kadar çok sığ, cahilsinizdir. okumak yeterli olmuyor işte bu durumlarda maalesef..

kitap okuyan kariyer sahibi birçok kişi biliyoruz yıllarca koca dayağı yemiş olan veya aldatmayı normal karşılayan...
kadının değeri eğer kariyer sahibi olan kştap okuyanların sağladığı birşeyse o zaman bu kadar mı değeri diye sorarım...

kadınlık kariyer değildir, kitap okumak hiç değildir...sıraladığın şeyler insan olmakla alakalıdır.
ve evet kadın olmanın ayrıcalığı bana göre anneliktir, doğurganlıktır. çocuk yapmak kadını sığ yapmaz... Annelik o kadar kutsaldırki Allahın isimlerinden biriside Rahim olmuştur. Siz kimi neyi aşağılıyorsunuz. kim size bu hakkı tanıyor . sen bana saygı duymazsan ben hayatında yokum demeyi bilmeli demişsinizde. erkekten bu saygıyı beklerken hem cinslerinize aynı saygıyı neden göstermiyorsunuz.

Böyle yazıyorum yaa kendimide tanıtayım önyargılarınızla benide biçimlendirmeyin.

Lisans mezunuyum Mali müşavirim kendi işimin patronuyum ve evliliğimin 4.senesinde hamileyim yeni:)

Back