Doğum başladı mı?

melboz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
34
7
22
35+4 haftayım. Bugün sabahtan beri belim ağrıyor ve birkaç kere sancı girdi ama düzenli değil. Doğum başlamış olabilir mi?

35+4 haftayım. Bugün sabahtan beri belim ağrıyor ve birkaç kere sancı girdi ama düzenli değil. Doğum başlamış olabilir mi?
Doğuma hazırlık işte ağır ağır arada olur.
Doğum başlasa emin ol kendinden geçersin ve yerinde duramazsın

Son haftalarda yalancı sancılar oluyormuş düzenli değilse doğum başlamış olacağını sanmıyorum ama isterseniz doktorunuza danışın

Ya şöyle bir anım var doğuruyor muyum sorusunu görünce hep anımsarim, suyum geldi duş aldım, hazırlandım, gittim hastaneye, bı bekleme odasında dinlenmeye aldılar beni nts ye bağladılar sen burda yürü takıl biz takip ediyoruz daha vakti var dediler, bende dedim e kimse yanımda olmayacak mı ya dogurursam nereden bileceğim, kadın güldü kafasını sallaya sallaya bilirsin canım bilirsin dedi, bı saat falan geçti heralde biliyorum artık dedim ağrılar arttıkça arada geliyorlar kontrole, biraz daha geçti o kadın geldi anladım dedim ne demek istediğini o ağrılar son haftalarda gayet normal, sabırlı ol, gelişsin büyüsün bebiş, rabbim sağlıcakla kavuştursun, hiç merak etme vakti gelince her şey anlaşılır

Amin amin inşallah, herkes öyle diyor ya herhalde anlayacağım inşallah. Yani anlarım da öncesinde bir belirti olsa güzel olurdu

Amin amin inşallah, herkes öyle diyor ya herhalde anlayacağım inşallah. Yani anlarım da öncesinde bir belirti olsa güzel olurdu
Yok be canım ben kontrolden geldim uzandım biraz annem vardı oksurdum mu hapsirdim mı birşey oldu anne dedim altıma kaçırdım sanırım hiçte başıma gelmedi şok oldum sislikten sık gidiyordum zaten tuvalete, annem dedi salak mısın suyun geldi ben bı an anlamadım da böyle olacağını, ağrı sızı hiç olmadı40+6da tabii normal yalancı sancılar oluyordu da sürekli değildi, suyum gelince duş aldım, hazırlandım eşyalarımı kapıya çıkardım bı sakinlik çöktü ne bileyim herşeyi hallettim eşimi aradım geldi gittik hemen gene sancım olmadı, akşam üzeri 6gibi suyum gelmisti 8gibi gittim üç gibi ağrılarım başladı ama aralıklı düzenli olmaya başladı cekilebilirdi kötü degildi, dört beş gibi bı tık daha arttı sıklaştı, sabah 6bucukta doğum yaptim belki son bir saatte ciddi sık ağrı yasadim öncesinde herşey normaldi, haftalarca ne olacak oluyor mu diye boşuna bekleyip evham yapmışım yani, sakinleş vakti saati gelince herşey olur anlaşılır, kendini strese sokma güzel annem rahatla son haftaların tadını çıkar hamilelik süreci bile özleniyor

İşte bir türlü düzenli olmuyor, bazen sık sık bazen uzun aralıklarla oluyor ama düzeni yok ve şiddeti artmıyor.
Doğum yakın olunca ara ara sancı olur ama doğumun artık baslayacagi gün dikkat et 10 dk,sonra 8 ve dklar sonra 5 dk da bir olur sancı.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…