Doğum Anketi

Doğum şekliniz hangisi idi?

• Vajinal doğum

OY: 25 46,3%
  • Tercile bağlı sezaryen

OY: 6 11,1%
  • Acil sezaryen

OY: 23 42,6%

• Ankete Katılan
    54

9ay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
5.885
3.889
Sevgili Arkadaşlar,
Ben 40 haftasını doldurmuş ve hala doğumun kendi kendine başlamasını bekleyen bir anne adayıyım. Çevremde hem vajinal doğum yapan hem de sezaryen yapanlar var. Hangisinin daha sık yapıldığını çok merak ediyorum. Anketime katılır mısınız?
Sonuçları beraber görelim.

Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Bir seçeneğim hatalı olmuş.

Tıbbı sebebe bağlı her türlü sezaryen için acil sezaryen seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
2dogum yaptım ikisi sezaryendi.ilk ki doğum kanalına girmedi ikincisi de ilk doğum sezaryen olunca mecbur sezaryen oldu

• Beğen
Reactions: 9ay
Artık sezaryen sonrası vajinal doğum mümkün. Tabi su meşhur çatı muayesinden geçebilirseniz.
Devlet hastaneleri yapmıyor.ben çok araştırdım ve sordum.ozellerde çok aşırı para istiyor sezeryandan sonra normal doguma.

normal doğumu çok isteyen biri olarak bebek kanala girmediği için sezeryan oldu 40+3 te canm. hakkında hayrlısı inşallah

Devlet hastaneleri yapmıyor.ben çok araştırdım ve sordum.ozellerde çok aşırı para istiyor sezeryandan sonra normal doguma.
benm yengem ilk doğumu sezeryandı ikincisini normal yaptı devlet hastanesinde hiç bi sorun çıkmadı. tabi iki doğumun arasındak mesafe önemli. bende sezeryan oldum doktoruma sordum ilk sezeryan olunca hep öylemi olmak zorunda hayır aradan 3 senenin geçmesi yeterli normal doğum olabilir dedi.

benm yengem ilk doğumu sezeryandı ikincisini normal yaptı devlet hastanesinde hiç bi sorun çıkmadı. tabi iki doğumun arasındak mesafe önemli. bende sezeryan oldum doktoruma sordum ilk sezeryan olunca hep öylemi olmak zorunda hayır aradan 3 senenin geçmesi yeterli normal doğum olabilir dedi.

1.5sene vardi aralarinda ama doktor bana net su lafi söyledi:boşuna sorma 10yılda geçse sezaryen olacaksın.bilmiyorum belki şimdi yapıyorlardir 3yıl once yapmadılar

1.5sene vardi aralarinda ama doktor bana net su lafi söyledi:boşuna sorma 10yılda geçse sezaryen olacaksın.bilmiyorum belki şimdi yapıyorlardir 3yıl once yapmadılar
belki senin doktorun yapmamıştr ya da farklı bi neden vardr. yengemn doğumu olalı 5 sene oldu. şimdide benim doktorum aynı şeyi söyledi canm

X