Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırArkadaşlar ameliyathanede doğum anında bebek çıkarken nst takılı mıydı size?
Benim takiliydi, daha bircok seyle beraberArkadaşlar ameliyathanede doğum anında bebek çıkarken nst takılı mıydı size?
bazen gerekli olabiliyor bebeğin durumunu takip açısından sezaryan sebebi neydiArkadaşlar ameliyathanede doğum anında bebek çıkarken nst takılı mıydı size?
Benim bebeğim 10 dakikada çıktı uzun mu senceHayır neden ki ?
Bebeği alması 3 dk gerek yok ki, uzun süren dikişler![]()
Sezaryen yok. Bebeğim çıkarken zor çıktı dedi doktor boynuna kordon dolanmış bir de. Ben de korktum acaba bebek oksijensiz falan kaldı mı diyebazen gerekli olabiliyor bebeğin durumunu takip açısından sezaryan sebebi neydi
Neden öyle oldu bir sorun mu vardıBenim takiliydi, daha bircok seyle beraber![]()
Dakika bilemiyorum canım ama bebeği hemen aldıkları için nst takmaya gerek olmadığını düşünüyorum tabi ekstrem bir durum yoksaBenim bebeğim 10 dakikada çıktı uzun mu sence
Evet bebek karnimda kakasini yapmistiNeden öyle oldu bir sorun mu vardı
Sizi rahatlatmak istemiştir doğum uzun sürünce, sıkıntıya girmesin anne sancısı azalsın demiştir. Bebeğiniz doğdu sonuçta, doğum sonrası çocuk doktoru muayene etmiştir. Oksijensiz kalsaydı anlaşılırdı çoktan. Oksijensiz kalmanın nst ile alakası yok.Sezaryen yok. Bebeğim çıkarken zor çıktı dedi doktor boynuna kordon dolanmış bir de. Ben de korktum acaba bebek oksijensiz falan kaldı mı diye
yani kordon dolanması tehlikeli bi durum zaten olumsuz bi durumda sezeryana alınması muhtemel oluyor bebeği takip etmişler doğum dahada zor olabilirdi önlem alınmış yani.Sezaryen yok. Bebeğim çıkarken zor çıktı dedi doktor boynuna kordon dolanmış bir de. Ben de korktum acaba bebek oksijensiz falan kaldı mı diye