Doğudan batıya nakliyat

Bennucann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
231
234
33
33
Arkadaşlar merhaba yakinda taşınma sürecim başlıcak yaklaşık 500 km dogudan batıya hangi firmalarla çalıştınız güncel fiyatlar hakkında bilginiz varmi 3 oda ve mutfak estalarim var son olarak bu sigortali taşıma hakkında ne kadarlik yaptırmalıyım 20 bin 30 bin derken liste uzuyor anlamadığım ise zarar gören eşyanın sadece yaptirdigimiz kadarinimi karşılıyor yardımlarınızı bekliyorum

Ay kuzum doğudan batıya dediğin gibi çok tanışan eden gördüm. Ay bir sey vardı onun bir adı da vardı ama hatırlamıyorum. Anlatayım. Belki sen biliyorsundur. Buyuk araç gene. Herkes bir şeyler koyuyor, adres veriyorlar. 1-2 hafta içinde( araç ne zaman dolarsa) o zaman getiriyorlar. O şekilde çok ucuza getiriyorlar. Kaç kişi gördüm öyle getiren ya da memlekete eşya gönderen… yani araba tek adrese gitmiyor. Bursaya, İstanbulun öbür ilçelerine falan dağıta dağıta gidiyor. Ama herkesten para aldığı için, kişiye özel gitmediği için yarı yarıya gibi bir fiyat çıkıyor. Kimsenin bir esyasında da sıkıntı olduğuna denk gelmedim

Evet bende onu merak ediyorum ama nasıl ulaşabilirim onu bilmiyorum internette ne bisey demeden fiyatta vermiyorlar

Sanırım lojistik firmaları diyorsun

Biz internetten araştırıp bir firma bulmuştuk. Mobilyaların fotoğraflarını atmıştık ve fiyat vermislerdi ama sigorta yoktu. Muntazam taşıdılar orası ayrı. Ama ister istemez zaman gören şeyler olmustu. Söküp takma olayından dolayı.
Ya kalkis ya da varış noktasından firma bulursanız daha mantıklı olur. Tabi asansör varsa fiyat ona göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…