• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuda komando uzman çavuş eşi olanlar lütfen yardımcı olun

belinay 222

Mutluluk senin elinde :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
947
733
78
38
Arkadaşlar busene tayinciyiz doğu sizinde bildiğiniz gibi çok karışık şuan doğuda çocuklarınızı rahat okula gönderebiliyormusunuz?sizin bulunduğunuz iller rahatmı tayin isterken nereleri tercih etmeliyiz yardımcı olursanız sevinirim hem eş hem okul yönünden iyi olan doğu illeri ilçeleri hangisi şimdiden teşekkürler

İyi olan doğu ilcesi ne dir ?
Orda yerli olan ve o okullarda okuyan cocuklar nasıl okuyosa onlarda öyle okuyacak ki 1- 0 öndeler ordaki cocuklardan.

Arkadaşlar busene tayinciyiz doğu sizinde bildiğiniz gibi çok karışık şuan doğuda çocuklarınızı rahat okula gönderebiliyormusunuz?sizin bulunduğunuz iller rahatmı tayin isterken nereleri tercih etmeliyiz yardımcı olursanız sevinirim hem eş hem okul yönünden iyi olan doğu illeri ilçeleri hangisi şimdiden teşekkürler

takipteyim. benim eşim bir de cobra kullanıyor. sınır gelir ne yazarsam yazayım şu zamanda diyor. bakalım.

erzincanda arkadaşım var ilce küçük ve imkanlar kısıtlı tabi. eşi gittikleri ay 2 bucuk ay göreve gitti il dısi:( bir de dişlamislar okulda cocugu biraz sorunlar yasadilar duzeldi simdi; ama genel olarak guvenlik acisindan iyi.

takipteyim. benim eşim bir de cobra kullanıyor. sınır gelir ne yazarsam yazayım şu zamanda diyor. bakalım.

erzincanda arkadaşım var ilce küçük ve imkanlar kısıtlı tabi. eşi gittikleri ay 2 bucuk ay göreve gitti il dısi:KK43: bir de dişlamislar okulda cocugu biraz sorunlar yasadilar duzeldi simdi; ama genel olarak guvenlik acisindan iyi.
Hakkımızda hayırlısı canım

Konumu niye taşıdınız? Burdan cok takip edileceğini düşünmüyorum bu konuda benim için çok önemli en azından buradada bir derdim vardada gözüksün konum lütfen

Back