• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğu Akdeniz Üniversitesi ( KIBRIS ) hakkında bilgiye ihtiyacım var :((

breeze_docile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
27
0
36
Isparta
merhaba arkadaşlarım 2 yılllık lojıstık bıtrdım aslında bıtmedı 2 dersten kaldım . neyse suan dershneye gıdıorum ben hukuk okumak ıstıyorum ama puanlar cok ama cok yuksek bılıyorsunuzdur. ozel unıversıte okumayı dusunuyorum. ülkemızdekı ozel unıversıteler cok ama cok pahalı unıverste harcı masraflarım vs vs yıllık 20 25 bın arası olucak belkıde daha fazla. ama kıbrısdakı okulda burssuz kyıllık 13 bın cıvarı oldgnu ogrendım. benım asıl sorum dıyelim ygs lys ortalamam 250 260 cıvarı burssuz bı sekılde yakın doğu hukuk fakultesine kabul edilirmiyim ? 2. sorum : kıbrısta hayat nasıldır bızzzat yasamıs yada tanıdıklarından orda okuyan varsa bılgı verebılrmı. sıgara kullanıoyorum okul harcı harıcınde bana orda 2 bın tl aylık harclık yetermı ? bu harclıgın ıcınde yurt parası benım masraflarım ulasım masraflarımda dahıl ? 3. sorum okulu bıtırdıkden sonra turkıyede denklık problemı aranıyormu hukuk için yanıtlayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkkür ederim :72:

Back